2777
2789
عنوان

بچه ها میاین؟خیلی بیتاب و بی قرارم

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 61 پست
اگه درس داشتی الان اینجا نبودی! من اگه جای عمه ت بودم لباساتم میپوشیدم تا دلم خنک شه ،بو میده چیه دی ...

وا چه ربطی داره حتی اگه درسم نداشته باشه حق نداره اینو اذیت کنه. انگار چیزی بنام حریم شخصی برای شما معنی نشده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا

وای چ سخته .....داداشی خواهری ..‌‌از من می‌شنوی آدم ک جایی بهش خوش بگذره هی میخواد بره همونجا شما ب حرفاش گوش نده محل نده برو رو نقطه ضعفش ....والا دیگه آدم اینقدر پرو

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
وا چه ربطی داره حتی اگه درسم نداشته باشه حق نداره اینو اذیت کنه. انگار چیزی بنام حریم شخصی برای شما ...

عزیزم کاش حتی ی همچین آدمی رو ریپلایشم نمیکردی.اینا همینایین ک دیگران هر کاری میکنن باشون رفت و آمد نداشته باشن.

در اتاقت قفل نداره؟ قفلش کن تا یاد بگیره نیاد تو اتاقت. وقتی اون رک ازت درخواست میکنه تو هم رک نه بگ ...

بهش میگم نه.خب اصن اجازه نمیگیره ک.بخدا روم نمیشه چیزی بگم.فقط انتظار دارم ی سری وسایلم برای خودم باشه.بهش گفتم دیشب بیاد امروز درس دارم سرم شلوغه عمدا امروز اومد گفت خب نخون

وا چه ربطی داره حتی اگه درسم نداشته باشه حق نداره اینو اذیت کنه. انگار چیزی بنام حریم شخصی برای شما ...

واسه من معنی داره واسه عمه جون نخیر حتی لباساشم میتونه بپوشه آخ عمه جون قربونت حرصشو در بیار 

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 
😂😂وقتی میدونی میخواد بیاد پتو خودت. و ببر قایمش کن بزن به بیخیالی عمت خیلی بچه س

آخه کاراش یکی دوتا نیست.اینقد ازم پول و وسیله میکشه فراری شدم از دستش

بهش میگم نه.خب اصن اجازه نمیگیره ک.بخدا روم نمیشه چیزی بگم.فقط انتظار دارم ی سری وسایلم برای خودم با ...

چه عمه با حالی خوب تورو شناخته😆

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 
آخه مهمانم حساب نمیشه زیاد میاد اینجا.حالا حداقل زیاد میای.خودمونی هستی تو همه چی باش.مثلا سه روز می ...

خب عزیزم هم سن و سالی با خنده حرفاتو رک بزن شده ده بار بزن ، از قبلش هم به بابات بگو که اگه عمه ات ناراحتی کرد پشت تو در بیاد و قضیه رو جدی نکنه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خب عزیزم هم سن و سالی با خنده حرفاتو رک بزن شده ده بار بزن ، از قبلش هم به بابات بگو که اگه عمه ات ن ...

شوهرش تازه فوت شده.نمیخام چیزی بشه ک دلش بشکنه.ولی اصلا درک نمیکنه شرایط منو.و اینکه چقد کار سرم ریخته.