یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان بارداری ؟ 🤰🏻 115 بازدید | 8 پست سلام. من شش هفته و سه روزمه امروز ترشح سفت داشتم توش ی رگه لک قهوه ای بود خطرناکه؟همون یبار دیدم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/02/01 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 6373 چرا تیکرت انقدر دیر داره نشون میده اگه رگه قهوه ای دیدی باید بری دکتر ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 6373 چرا تیکرت انقدر دیر داره نشون میده اگه رگه قهوه ای دیدی باید بری دکتر آها شش هفته ای فکر کردم نوشتی ۶ ماه 😅😅 ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 چرا تیکرت انقدر دیر داره نشون میده اگه رگه قهوه ای دیدی باید بری دکتر شیاف پروژسترون استفاده میکنم دکترن داد. _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 6373 شیاف پروژسترون استفاده میکنم دکترن داد. همون استفاده کن استراحتم داشته باش اگه بیشتر شد برو دکترت ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 همون استفاده کن استراحتم داشته باش اگه بیشتر شد برو دکترت خیلی کم بود _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
diana1401 عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4895 منم تا ۱۰ هفته داشتم نگران نباش کم بود ولی بود الانم دخترم کنارم داره شیر میخوره
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 منم تا ۱۰ هفته داشتم نگران نباش کم بود ولی بود الانم دخترم کنارم داره شیر میخوره ی هماتوم کوچیک دارم دکترم شیاف داد لک نداشتم ولی یکم پیش دیدم اونم با ترحم ی رگه بود.. خداحفظش کنه برا منم دعا کن شالم بغلش کنم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
diana1401 عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4895 ی هماتوم کوچیک دارم دکترم شیاف داد لک نداشتم ولی یکم پیش دیدم اونم با ترحم ی رگه بود.. خداحفظش کنه ب ... فدات ممنون ایشالله که صحیح سالم بغل بگیریش دست رو بزار رو شکمت برا سلامتیش ایه الکرسی بخون