2777
2789
عزی،م شما اگه برای دکتر تصمیمت قطعی شد یه خبری بده.منم در به در دنبال دکتر خوبم تو کرمان😁

اگه عمل نکردی برو زاهدان دکتر رشیدی یعنی کارش با دکترای تهران در یه سطحه .همه عکسو آزمایشا رو اینجا انجام دادم براش فرستادم فقط روز عمل رفتم زاهدان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عمل نکردی برو زاهدان دکتر رشیدی یعنی کارش با دکترای تهران در یه سطحه .همه عکسو آزمایشا رو اینجا ...

دقیقا منم همینکارو کردم و بینهایت راضیم بازم برگردم عقب با دکتر رشیدی عمل میکنم
با اینکه آخرین عمل روزش بودم باحوصله کلی برام وقت گذاشت و استرسم رو کم کرد همش نگران بودم قبل عمل نبینمش که بگم چه فرمی میخوام خداروشکر همون مدلی که دوست داشتم شد🤗🤗

صفری و محمودی

محمودی تو کار گوشتی ها خیلی بهتره من عمل کردم راضی ام 

اینکه میگم بهتره بخاطر اینه که مش داخل بینیم نزاشت اصلا کبودی و درد هم نداشتم مگه ن دکتر صفری هم کارش خوبه 

محمودی تو کار گوشتی ها خیلی بهتره من عمل کردم راضی ام اینکه میگم بهتره بخاطر اینه که مش داخل بینیم ن ...

من یکی از دوستام اتاق عمل کار میکنه

میگفت محمودی برای اینکه کبودی نداشته باشی فشار و میاره خیلی پایین سر عمل که خیلی خطرناکه

برای همینه اکثرا پیشش عمل میکنن بعد از عمل خیلی ضعیف میشن

برای عمل بینی از نظر من دکتر اصحاب یمین خوبه حالا باز خواستی نمونه کاراشو تو پیجش یه نگاه کن ولی خیل ...

اصحاب یمین ناراضی زیاد داده بینی ها رو کج و سربالا دخترخالم پیشش عمل کردن ناراضی سوراخ ها نامتقارن و نیمرخ کج 

من یکی از دوستام اتاق عمل کار میکنهمیگفت محمودی برای اینکه کبودی نداشته باشی فشار و میاره خیلی پایین ...

سلام عزیزم میگم شما دکتر خوب و با تجربه که ببماراشون راضی باشن از لحاظ تنفس و فرم بینی کی سراغ دارین بینی من گوشتی و بزرگ و انحراف و مشکل تنفسی و سوراخ ها نامتقارن و افتادگی نوک بینی دارم گیج شدم واقعا 

سلام عزیزم میگم شما دکتر خوب و با تجربه که ببماراشون راضی باشن از لحاظ تنفس و فرم بینی کی سراغ دارین ...

عزیزم من پیش دکتر یعقوبلو عمل کردم

واقعا راضیم تنها ایرادی دارن اینه که ارتفاع بینیو کم نمیکنن خیلی

عزیزم من پیش دکتر یعقوبلو عمل کردمواقعا راضیم تنها ایرادی دارن اینه که ارتفاع بینیو کم نمیکنن خیلی

سلام ی سوال عزیز اگه کودک هشت ساله انحراف بینی داشته باشه عمل میکنن یا میزارن بزرگ بشه؟

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن