2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد ببخشید این رشته با سوابق هم میشه واردش شد ؟ 

بستگی به دانشگاه داره بعضی دانشگاها ارائه میدن بعضیا نه

مثلا دانشگاه ما ارائه نمیده و فقط باید کنکور بدی و با رتبه خوب وارد این رشته بشی

من ترم دوام  امتحانامون هنوز شروع نشده😐😐

ببخش من زیاد سوال پرسیدم آینده کاری این رشته چیه ؟ و آیا میشه ازش داروساز شد ؟ شرایطش برای مهاجرت چطپرهع؟ البته من خودم رشتم انسانیه ولی یکی خواسته اینارو بپرسم 

ببخش من زیاد سوال پرسیدم آینده کاری این رشته چیه ؟ و آیا میشه ازش داروساز شد ؟ شرایطش برای مهاجرت چط ...

آینده کاری خوبی داره 

نمیشه داروساز شد ولی میشه شیمی دارویی خوند و تو شرکت های داروسازی کار کرد 

برای مهاجرت هم عااااالیه

آینده کاری خوبی داره  نمیشه داروساز شد ولی میشه شیمی دارویی خوند و تو شرکت های داروسازی کار کر ...

پس فهمیدم طرف برای مهاجرت اومده اینجا 🥲

ممنونمم موفق باشیییی 

من خودم به حقوق و روان علاقه دارم حس میکنم جایگاه حقوق بهتره و حس میکنم روان برای مهاجرت بهتر باشه بنظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟ ( مهاجرتم بخوام بکنم باید تحصیلی باشه هزینشو ندارم )

پس فهمیدم طرف برای مهاجرت اومده اینجا 🥲 ممنونمم موفق باشیییی  من خودم به حقوق و روان علاقه د ...

روان خیلی اشباع شده و بدرد مهاجرت نمیخوره 

حقوق بخون و زرنگ و کاربلد باش 

باید زبون داشته باشی و زرنگ باشیییی

2824
2823
2791
2779
2792