دوستان لطفا راهنمایی میخواستم خوشحال میشم راهنماییم کنید به نظرم بعضی وقتا کسایی که دورترن از خود موضوع بهتر همه جوانب میبینن خوب از اول شروع میکنم من دو هفته پیش با یه اقایی اشنا شدیم تو فضای مجازی و نسبت به هم انرژی مثبتی داشتیم و تقریبا ازش خوشم اومد تا این که دو روز پیش قرار گذاشتیم از نزدیک همدیگرو ببینیم بیشتر اشنا بشیم و چیزی که اینجا ناراحتم کرده این بود که اول اینکه قرار اولم بود و این اقا هیچ هدیه ای نگرفته بود بعدش که من تاکسی گرفتم برگردم پول تاکسی هم حساب نکرد بنظرتون این اقا خسیسه یا من دارم بیش از حد حساسیت نشون میدم یعنی این نرماله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما من واسش هدیه گرفته بودم در ضمن یه هدیه که ار لحاظ مادی باشه نگفتم چون اگرم کادو گرون میگرفت قبول نمیکردم چیزی که برام مهم بود این بود که براش مهم باشم هدیه روز اول اشنایمون باشه
دقیقا منم بخاطر همین این تاپیک زدم چون بعضا شنیدم میگن اقایونی که خرج نمیکنه اون رابطه براشون سرگرمی تلقی میشه خوب من اصلا دوست ندارم واسه کسی سرگرمی باشم