2777
2789
عنوان

پروتین تراپی

283 بازدید | 5 پست

بچه ها من موهام تاگودی کمرم بود تقریبا ۵سانت سوخته و وز و موخره بود فقط تا گودی کمرم رشد داره بعد اون موخوره میزنه و جلوی بلندشدنش گرفته میشه دیروز کل پنج سانت کوتاه کرم موهامو درسته کوتاه شده ناراحتم ولی میخوام ازاین به بعد برسم بهش ارزومه از روباسنم بشه موهام 

میخوام پروتین کنم تا دیگه بلندشدم موخوره نزنه نظرتون چیه؟

واینکه برای مراقبت مو چیا لازمه انجام بدم 

ممنونم

عزیزم پروتین تراپی خیلی خوب به شرطی که پیش شخص حرفه ای و با مواد خوب انجام بشه در غیر اینصورت حتی باعث ریزش مو میشه من خودم چندین بار انجام دادم و راضیم اکر تهرانین کتایون پاکبین رو پیشنهاد میکنم

من تقریبا برای همه کارام پیششون میرم هم خیلی خوش برخوردن هم کارشون واقعا عالی سمت غرب هست سعادت آباد

خدمات کوپ ، براشینگ،رنگ و لایت و خدمات کراتین ،پروتئین تراپی،ابریشم سازی،بوتاکس، خدمات کامل ناخن انجام میدن و همشون هم آموزش میدن خودشون

شماره تماسشون 09198080503

این پیج اینستاشون میتونی نمونه کاراشونو داخلش ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر الان موهات سالمه نیاز نیست پروتئین کنی میتونی همیشه قبل حمام روغن نارگیل بزنی بعد حمام روغن آرگان اما اگر موهات وز و خشک هست و شفاف و براق نیست پروتئین گزینه خوبی هست انجام بده فقط جای مطمئن برو متریال خوب واست کار کنن که البته با این قد مو هزینه پروتئینت کم نیست. 

نه دیگه الان موهامو کوتاه کردم تاخط سوتینمه 

پس اگر سالمه همون روغن درمانی خوبه. با آب داغ موهاتو نشور. سشوار کمتر استفاده کن هر وقت خواستی استفاده کنی با باد ولرم خشک کن. سعی کن موهاتو با کش سفت یا کلیپس نبندی. موهات رها باشن خیلی بهتره.