2777
2789
بیا بغلممممم :)))))  من البته دو تا بایس دارم  بایس رکرم نامجونه  ولی یونگی اصلیه ...

منم بغل میخواممممم عهههه

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذاکره می کنیم ولی شوخی کردم😂😂

خداوکیلی همنقدر ک اعضارو دوست دارم آرمیارم دوست دارم ب قول تهیونگ شما امن ترین مکان دنیا برای من هستید💜

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
خداوکیلی همنقدر ک اعضارو دوست دارم آرمیارم دوست دارم ب قول تهیونگ شما امن ترین مکان دنیا برای من هست ...

حق به توان بی نهایت

متقابله واقعااااا

🥺🥺💜💜

"سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"

اره اسم اهنگش haegeum

وای نمیدونی، بیشتر از مراسم عقدم ذوق کردم واییی خدااااااا صد بار جیغغغ 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
وای تو هم بیااااا🥺🥺🥺🥺 💜💜💜💜💜💜💜

وای نمیدونی چقدر ذوق کردم، اصلا یه وضع عجیبی انرژیم رفت بالا 

بی دلیل نیست که میگن آرمی و بتص انرژی زا هستن 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
منم بغل میخواممممم عهههه

عیب نداره تو هم بیا    بغل من تقدیم به همه آرمیا 

من آرمی دوس   

@نی_نی_یار_پنج  

سلام خسته نباشید میشه تاپیک ارمی ها و برگردونید با گزارش ترکید  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9177536/آرمیا-بیاین

به عنوان کشوری که سرانه مطالعه پایینی داریم،خیلی تحلیگر داریم...

وای نمیدونی چقدر ذوق کردم، اصلا یه وضع عجیبی انرژیم رفت بالا  بی دلیل نیست که میگن آرم ...

منم واقعا ازت خیلی انرژی گرفتم

خیلی حالمو خوب کردی عشقم

مرسی واقعا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💜💜💜💜💜💜💜

@نی_نی_یار_پنج     سلام خسته نباشید میشه تاپیک ارمی ها و برگردونید با گزارش ترکید   ...

وقتی هنوز تعطیله...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

منم واقعا ازت خیلی انرژی گرفتم خیلی حالمو خوب کردی عشقم مرسی واقعا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💜💜💜💜💜💜💜

قربونت بشم وظیفم بود