khanoome_dadgar مدیر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 عنوان اگه همسرتون | مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 26 پست اداتونو دربياره يا دهن كجى شماروبكنه چيكارميكنيد؟اصلاطبيعيه اين رفتار؟ اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️ 1402/02/01 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 نه طبیعی نیست گاهی وقتا شوخیه ولی از حد بگذره غیرقابل تحمل هست خيلى ناراحتم كردسراشتباهى كه خودش كرده بودبعدم اينكاروكرد اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
ابپتثجچحخدذرزژسشصضطظ عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 3878 هرکسی یه جوری عصبانیتش و نشون میده همسر شما هم اینجوری
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 اگ توی جمع باشه ک خیلی ناراحت میشم اگ توی تنهایی باشه ک یه کم ناراحت میشم و منم اداشو درمیارم و مسخ ... توجمع نبوداماچندباردهن كجي منوكرد اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
samivanini عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1536 منمتنفرم ازاین کارحتی اگ شوخی باشهمتنفرم کسی ادامو دربیاره
jena2021 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1969 خيلى ناراحتم كردسراشتباهى كه خودش كرده بودبعدم اينكاروكرد هیچ انسانی حالا هرکس باشه حق تمسخر و دهن کجی نداره چه برسه همسرشوخی بین زن و شوهر صمیمیت میاره ولی دهن کجی بی شخصیتی انسان رو می رسونه
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 ناراحت میشم،البته همسرم تابحال با صدای بلند باهام صحبت نکرده چه برسه به این کارا توجمع باهام خوب صحبت نميكنه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 9235 جدى بود خب جدی باشه میگم به قدر کافی زشت غیرقابل تحمل هستی بیشتر از این منو از قیافت نترسون
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 37449 توجمع باهام خوب صحبت نميكنه وقتی تنهایی با ارامش باهاش صحبت کن خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 ماهم از این شوخیا میکنیم اما اگه جدی باشه بهم بر میخوره دعوااااا🤨 جدى بود اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 هیچ انسانی حالا هرکس باشه حق تمسخر و دهن کجی نداره چه برسه همسر شوخی بین زن و شوهر صمیمیت میاره ولی ... خيلى بدبودبه حدى كه گفتم من اينطوريم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 خب جدی باشه میگم به قدر کافی زشت غیرقابل تحمل هستی بیشتر از این منو از قیافت نترسون ... نميتونم اينطورى بگم قطعا ميكشه اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
khanoome_dadgar مدیر استارتر عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 وقتی تنهایی با ارامش باهاش صحبت کن فكرنميكنم براش مهم باشم اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️