2777
2789
عنوان

وسواس فکری 🥺

347 بازدید | 18 پست

کیا وسواس فکری واجباری دارن؟‌

من الان دو ساله درگیر هستم و عملی هم اختلال موکنی دارم 

دیگه خسته شدم 😭اینکه اراده مغز خودمو ندارم واقعا آزارم میده

روان شناس میرم و روان پزشک هم میرم و دارو مصرف می کنم زیاد تغییر نکردم

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇

چی میخوری

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بیشتری بدی؟؟ اختلال موکنی ینی چی؟

ینی موهای مژه و ابرو مو میکنم🥺

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
ینی موهای مژه و ابرو مو میکنم🥺

عزیزم...

امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه...

ولی ببین من ی چیزی میدونم وقتی خود آدمیزاد میدونه ی مشکلی داره ینی اگاه هستش ک نقصی توی وجودشه صد درررر صد میتونه حلش کنه...

کار سختی نیست از پسش برمیای...😊

اسنترا و رهاکین

منم میخورم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

منم میخورم

تاثیر داره؟؟

مال تو فکریه یا عملی؟

به نظرم نه روانشناس نه روانپزشک و نه دارو خوبت میکنه بلکه تازه بدترم میکنه الکی عادت میکنی تنها کس ...

وقتی افکار و اعمالم دست خودم نیست چجوری ب خودم کمک کنم؟کی خوشش میاد مژه های قشنگش رو بکنه 😭

وقتی افکار و اعمالم دست خودم نیست چجوری ب خودم کمک کنم؟کی خوشش میاد مژه های قشنگش رو بکنه 😭

اره سخته ولی خب تا میخوای اینکارو کنی بزن رو دستت یا باخودت حرف بزن خودتو یجوری تنبیه کن یا هواستو پرت کن زیادم سراغ آینه نرو ک‌ بخوای خودتو ببینی و مژه هات رو بکنی 

تاثیر داره؟؟ مال تو فکریه یا عملی؟

هردو

بهترم شکرخدا

خانه داری؟

هردو بهترم شکرخدا خانه داری؟

ن دانشجو هستم دارو هم میخورم ولی واقعا احساس می کنم بدتر شدم