2777
2789

ب فروشنده گفتم رنگ مو مشکی شماره 2میخوام ک موهام مشکی بشه چن بارم تاکید کردم ک مشکی میشه گفت آره. امروز رنگ گذاشتم دیدم ریشه موهام قهوه ای شده و موهام مشکی تیره نشده. رو رنگ و خوندم نوشته بود N2(3/0) این رنگ دقیقا چه رنگی میشه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکی پرکلاغی مثل دکلره موهاتو میسوزونه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عزیرم ان دو هست قهوه ای تیرس ولی مشکی پرکلاغی میشه ب مواگرموهاتون بوره ک قهوه ای میشه من خودم ارایشگ ...

موهای خودم مشکیه. قبلا شماره 2میگرفتم با اکسیدان 6درصد مشکی تیره میشد. فک کنم این N2 هست خرمایی شده. فک کنم واسه مشکی بایدc2 میداد 

عزیرم ان دو هست قهوه ای تیرس ولی مشکی پرکلاغی میشه ب مواگرموهاتون بوره ک قهوه ای میشه من خودم ارایشگ ...

اونی ک قبلا خودم میگرفتم شماره 2بود پس چجور بود ک مشکی تیره میشد

فردا عروسیه حالا چیکار کنم😩😩

چه رنگی بگیرم ک بشه مشکی؟؟ 

اونی ک قبلا خودم میگرفتم شماره 2بود پس چجور بود ک مشکی تیره میشد

N2کلا مشکی پرکلاغی میشه رومو بعدمدتی ی قهوه ای تیره میشه شاید پیگمنت رنگتون بالا نبوده شماره ۱ میزدیولی خب واقعا ب اندازه دکلره رنگ تیره مورو اسیب میزنه

رنگ ولایتhaircolorist