2777
2789
عنوان

چرا بلاکم کرد؟!

387 بازدید | 30 پست

سلام.

من از یکی خوشم میاد ،نه در حد عاشق بود.

ولی کلا ازش حس خوبی میگیرم...

حدودا ی هفته میشه شمارش رو پیدا کردم(البته فک کنم این شماره رو صرفا به محل کار داده...)

بالاخره دل زدم به دریا و بهش پیام دادم.

دیشب بهش پیام دادم که میشه منو راهنمایی کنید.

که اونم گفت آره،بفرمایید.

امروز صبح بهش این پیام رو دادم...

خب ، نمی‌دونم چطور بگم!

خیلی خلاصه اش میکنم.

حدودا یک سالی میشه از ی نفر خوشم میاد(ی جورایی وقتی میبینمش حس عجیبی دارم، میشه گفت ضربان قلبم بالا میره😅 )

با توجه به اینکه شناختی ازش ندارم ، سعی کردم فراموشش کنم که متأسفانه نتونستم.

تصمیم گرفتم برم و مستقیم بهش بگم .

متاسفانه ی مشکلی دارم ،اونم اینکه نمی‌دونم پارتنر داره یا نه!

تو این ی سال که خیلی دقت کردم که حلقه داره یا نه...که چیزی ندیدم.

به کسی هم نمیتونم اعتماد کنم و ازش بپرسم...حدودا یک هفته ای میشه کاملا اتفاقی ی شماره ازش پیدا کردم.

الان موندم بهش پیام بدم و بپرسم یا نه!

چون شناختی ازش ندارم نمی‌دونم چه عکس العملی نشون میده!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو میشناخته؟یا بدون اینکه خوتو معرفی کنی اینارو نوشتی

نه ، نمی‌شناخت!

من دوتا شماره دارم...این یکی رو به کسی ندادم.(امیدوارم که نداده باشم🤕)

الان استرس گرفتم نکنه بره پرس و جو کنه

وای چه بد 🤦‍♀️

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

نه ، نمی‌شناخت! من دوتا شماره دارم...این یکی رو به کسی ندادم.(امیدوارم که نداده باشم🤕) الان استرس ...

خب نمیدونسته کیه فکر کرده مزاحمی بلاک کرده عجیب نیست که.منم یکی بی مقدمه همچین پیامی بده بلاک میکنم

بنظرت متوجه شد ،منظورم خودش هست؟ اون این شماره منو نداره...ولی میترسم پرس و جو کنه

نه ولی احتمال میدم با کسی هست که بلاک کرده که دردسر نشه براش

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

مگه مشاوری روانشناسی چیزیه که یکی همچنین چیزی ازش بپرسه؟خنگ که نیست میفهمه خودشو میگی

میگم بنظرت پیگیر نشه که کی بهش پیام داده...چون بنظرم این شماره رو به محل کارش داده😐

میگم بنظرت پیگیر نشه که کی بهش پیام داده...چون بنظرم این شماره رو به محل کارش داده😐

ول کن بابا .واسه چیزی که اتفاق افتادنش دست تو نیست استرس نداشته باش .مگه استرس داشته باشه اتفاق نمیوفته ؟فکر نمیکنم کسی به خاطر یه پیامم بخواد پیگیری کنه