2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

188 بازدید | 21 پست

یه جوری شدم انگار هوایی شدم یه ثانیه گوشیو نگا میکنم بعد میرم تلوزیون دوبارع گوشی دوباره تلوزیون دارم خفه میشم باردارم تو استراحت ولی دیگه تحملم کم شده😭😭😭 نفسم تنگ مبشه انگار منو زندانی کردن حس یه زندانی رو دارم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده تا بهتر بشی 🌹

حوصله شو ندارم من میخوام بیرون برم کافه برم گردش مسافرت یا اشپزی کنم

پیاده روی نمیتونی بری؟هوا هم ک خیلی خوبه

ن استراحت مطلق حتی دکتر گفت ننشین واژنم درد میکنه حس میکنم الانه که زایمان کنم ولی میخوام سرموقع اش کنم بچه ام دستگاه نره

عزیزم بخاطر هورمون های حاملگی این احساسات طبیعیه‌.من هم استراحت مطلق بودم طوری که حتی از اتاق خواب اجازع نداشتم تا پزیرایی بیام وتلوزیون نگاه کنم فقط من بودمو موبایلم.پارسال در همیچن روزی مدام گریع میکردم.و امسال نی نی هام کنارمن و خداروشکر میکنم 

ن استراحت مطلق حتی دکتر گفت ننشین واژنم درد میکنه حس میکنم الانه که زایمان کنم ولی میخوام سرموقع اش ...

کتاب صوتی ملت عشق و دانلود کن گوش کن با صدای مژده مقدس زاده و پرواز روحتو ببین😍

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عزیزم بخاطر هورمون های حاملگی این احساسات طبیعیه‌.من هم استراحت مطلق بودم طوری که حتی از اتاق خواب ا ...

هزار مرتبه شکر  پس وضیعتت از منم داغ بود😔😔

ندارم که کتاب

بفرست شوهرت بخره ...نتی صوتی دانلود کن 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

درکت میکنم

منم تو دوران بارداریم کلافه میشدم ، عصبی میشدم

به شوهرت بگو مجله جدول بگیره بشین خونه حل کن

هم یکم حواست پرت میشه هم حوصلت سر نمیره

یه فلش هم بگیره برات انواع فیلم و شریال ایرانی و حارجی بریزه بشین نگاه کن

درکت میکنم منم تو دوران بارداریم کلافه میشدم ، عصبی میشدم به شوهرت بگو مجله جدول بگیره بشین خونه ح ...

همه شو نگا کردم سیب ممنوعه رو هم هر سریالی تو ۸ ماه خودمو با اینا مشغول کردم دیگه عصابم نمیکشه مجله هم بیچاره ۱۰۰ تا گرفته گوشه اتاق موندن انگار قلبمو یکی گرفته میفشره 😭

هزار مرتبه شکر  پس وضیعتت از منم داغ بود😔😔

اره عزیزم.همیشع شرایط سختر از تو هم وجود دارن.روزی که نی نی رو ببینی تمام سختیها فراموش میشه.و بخاطرتمام روزهایی که گذروندی به خودت افتخار میکنی