من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سلام .خوبی عزیزم...ببخشید سوالمو اینجا پرسیدم در مورد سلیاک که شوهرتون داشتن .علائمش سرگیجه بود فقط ...
چی بگم هردکتری رفت هرکس یه چیزی میگفت
گوش و حلق بینی میگه از بینی ت .ازداخل انحراف داره ییا شاید از مایع گوش ت .معده رفت اندوسکوپی کردن گفتن روده هات تحریک پذیر و سلیاک داری.یکم مراعات کرد نان جو گندم ارد ...نخورد بهترشد باز شروع شده
اخرشم خوب نشد .جالب ابجی ش هم سرگیجه داره اونم همینجوریه اما شوهر من یه سلیاک هم بهش اضافه شد میگه اگه رعایت نکنم طرگیجه هام ببشترمیشه .الان چندسال این مشکل داره تسخیص هم نمیدن .حالا ابجی ش قراربره تهران میگن دکتراونجا هست با دستگاه نگاه میکنه علت سرگیجه والله من که نفهمیدم چطورشد اخر