2777
2789
عنوان

آخ زینب جان♥

213 بازدید | 5 پست

پیامت رو که دیدم مثل بچه ی گمشده ای که مادرش رو پیدا کرده بغضم ترکید و زدم زیر گریه

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۴۲۱_۱۳۵۱۵۷_i2h6.png زینب جان کاش میدونستی چقدر حالم بده کاش میتونستم بهت بگم

با این حال چون فکر میکردی بخاطر بچه دار نشدنم ناراحتم چقدر تلاش کردی که حال منو خوب کنی چقدر زنگ زدی دعوتم میکردی خونه ات 

چقدر دورهمی میذاشتی که فقط حال من خوب بشه ولی من حتی جواب تلفن هات رو هم به زور میدادم

چقدر دلم برای روزهایی که کنار بخاری اتاقت می نشستیم و درس میخوندیم تنگ شده زینب جان

یادش بخیر تو دفتر مدرسه تا مدیر بهم گفت تو ماسابقات شیمی تو منطقه اول شدم از خود دفتر مدرسه تا توحیاط جیغ میزدم و صدات میزدم تا پیدات کردم پریدم تو بغلت

چقدر کنار تو حالم خوب بود تو بهترین دوستم بودی و هرچی خوبی بلدم تو یادم دادی 

امیدوارم کنار همسرت و دوقلوهات همیشه حالت خوب باشه عزیزم♥ 

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ثودک جانم

باهاش حرف بزن بهش بگو حالت چطوره

پدر مادرت خبر ندارن لااقل به این دوستت بگو😔

چرا  درد خودت رو پشت خنده های خودت پنهان کردی😥

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

البته خواهش محالی هست میدونم

اونم برای تو

تویی که به منی که غریبه هستم می خندی و شاد صحبت میکنی

مبادا نگران بشم

چطور انتظار داشته باشم به عزیزانت دردت رو بگی...😭

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚