2777
2789

اطلاعی ندارم گلم توی گوگل نیست ؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روز۲۳پری

۱۶_۱۵بود

گفت بیا برات امپول بزنم ماه بعد ضعیفه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
من روز ۱۷ پری بودم ۲۱میل بود دقیقا تو‌چه سایزی ازاد میشه؟

خوب بوده که ،باردارنشدی این ماه؟

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
خوب بوده که ،باردارنشدی این ماه؟

نه من اصلا بچه نمیخوام چون درد داشتم رفتم سونو گفت فولیکول داری متاسفانه تو همون دوره یعنی روز ۲۷ همین ماه رابطه پرخطر داشتم ولی سریع نیم ساعت بعدش اورژانسی خوردم الان خیلی نگرانم باردار نشده باشم 

نه من اصلا بچه نمیخوام چون درد داشتم رفتم سونو گفت فولیکول داری متاسفانه تو همون دوره یعنی روز ۲۷ هم ...

ایشالا ک نیستی