2821
2789
عنوان

گوشیم

105 بازدید | 9 پست

بچه ها شما گوشی پوکوm4 5g رو میشناسین؟ من چن ماه پیش خریدم طرف گف تازه اومده الان اسمشو تو گوگل میزنم زیاد ازش اطلاعات نیس قابشم اصن نیس من از کجا بخرمممم، چجوری مطمئن شم ک طرف راست گفته و قابش هنوز نیومده چون جدیده؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکه،چند خریدی؟ برای سال ۲۰۲۲هست الان ۲۳هم شده ، دی جی کالا را و نگاه کن ببین داره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
مبارکه،چند خریدی؟ برای سال ۲۰۲۲هست الان ۲۳هم شده ، دی جی کالا را و نگاه کن ببین داره

فدات🤍من7تومن گرفتم

آره اونموقع داشتم میگرفتم میگف برا2022ـه«اونموقع تموم نشده بود2022»ولی موندم چرا قاب و هیچیش نیس:/

فدات🤍من7تومن گرفتم آره اونموقع داشتم میگرفتم میگف برا2022ـه«اونموقع تموم نشده بود2022»ولی موندم چر ...

والا منم نگاه کردم هیچیش نبود عجیبه 🤣 همش برای مدل پروش بود، منم دی ماه نوت ده فایو جی خریدم رفتم قابش بخرم اسمش گفتم گفتن ها؟؟؟؟بعد فهمیدم قابش با پوکو ام تری پرو یکی هست،الان می‌خوام بخرم میگم به پوکو ام تری پرو بدید،شما هم ببین شاید گوشیت با یه گوشی شناخته شده دیگه شبیه باشه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
والا منم نگاه کردم هیچیش نبود عجیبه 🤣 همش برای مدل پروش بود، منم دی ماه نوت ده فایو جی خریدم رفتم ق ...

متاسفانه گوشی من شبیه هیچ گوشی ای نیس😂شایدم باشه من اسماشو ندونم😐😂

متاسفانه گوشی من شبیه هیچ گوشی ای نیس😂شایدم باشه من اسماشو ندونم😐😂

میری گوشیتو نشون میدی به گوشی فروشی میگه براش قاب نداریم؟