_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان حس میکنم:) 109 بازدید | 9 پست وقتی ب من فک میکنی حس میکنم حتی از راه دور:)) مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1402/02/01 | 12:33 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2630 جوون 😂 هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 جوون 😂 🙂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 حس ششمی مطمن هست تروخدا 😭🙂🙏🏼 سراغ این چیزا نرو بیشتر گمراه میشیمن خودم از این کار بیرون اومدمبنظرم آدم ب خدا پناه ببره و صبر کنه قلبش آروم میگیرهحس پایدار نیس قشنگم💜 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
arina2424 عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1595 سراغ این چیزا نرو بیشتر گمراه میشی من خودم از این کار بیرون اومدم بنظرم آدم ب خدا پناه ببره و صبر ... بخدا عزیزم همه میگفتن برمیگرده تا اینکه دیروز یکی گفت برنمیگرده دیگه دارم دیونه میشم 😭🙏🏼💔
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 بخدا عزیزم همه میگفتن برمیگرده تا اینکه دیروز یکی گفت برنمیگرده دیگه دارم دیونه میشم 😭🙏🏼💔 گفتم ک ب این چیزا باور نداشته باش وقتیم اونا چیزی رو حدس میزنن و اتفاق میفته بخاطر باور خودته نه حدس درستچن هر چی رو باور کنی اتفاق میفتهمن خودم جواب میدادم ولی متوجه شدم کار بیهوده ایهلطفا سراغش نرو💜 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
arina2424 عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1595 گفتم ک ب این چیزا باور نداشته باش وقتیم اونا چیزی رو حدس میزنن و اتفاق میفته بخاطر باور خودته ... عزیزم میشه این یبار برای من بگی تروخدا 🙂🧡 هر چی حس میکنی بگو آرینا هستم آقا هم نوید کی برمیگرده کی آشتی داریم؟
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عزیزم میشه این یبار برای من بگی تروخدا 🙂🧡 هر چی حس میکنی بگو آرینا هستم آقا هم نوید ... خیلی وقته پاسخ نمیدماینو بدون هر چقد دنبال ی چیزی بیفتی دور میشه ی مدت بیخیال شو معجزه رو میبینی💜 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***