2777
2789
عنوان

ورشکسته شدیم

1616 بازدید | 42 پست

چندسال پیش خیلی وضع شوهرم توپ بودهمه چیزباگرونی ازدستمون رفت طلا ماشین پس انداززهمه رسیدیم به صفر..ازصفرشروع کردیم الان معمولییم ماشین و خونه داریم ..ولی چندوقتع یادگذشته میکنه همسرم ومیگه من خیلی قدرت داشتم غرورم شکسته واقای خودم بودم.حس میکنم خیلی روحش داغونه نمی‌دونم چکارکنم دیشب میخواس گریه کنه..خونه باباش اینابودوهی میگف می‌خوام برم شغل دولتی منم گفتم خب انقدچراخودتاکوچیک می‌کنی ماخوبه درامدمون میگه اگرحرف نزنم میپوکم

...  باپدرم شریکه وهمش میگه که اون انگاراقابالاسرمع ولی ایناهمه حس خودشه..گفتم جدابایدبشی..

خودمم احساس میکنم افسرده دارم میشم

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍

چجوری از دستتون رفت 

حمایتش کن باهاش بیشتر حرف بزن 

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری از دستتون رفت  حمایتش کن باهاش بیشتر حرف بزن

خودمونم نفهمیدیم همه چیاجمع کردیم کم آوردیم اصلا.

چجوری حمایتش کنم 

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
خوب کسب و کارش رو مستقل کنه

اره منم اذیتم همش میگه بابات اینجوربابات اونجور

خب جدا شید تا خودش آقای خودش باشه اینجوری حالتون بهتر میشه مطمعنا

میگه نمیشه وپدرزنه و....🥺🥺

اگه مدرک یه حرفه ای چیزی داره بگو بره سرکار  شغل شوهرت چیه ؟

ازاده ..آره بابادرس خونده ..

متوجه نشدم اگه بره کار دولتی خودشو کوچیک کرده؟ 

نه براشغل دولتی که نه همش میناله وهی میگه خوب نیس وازشرایط راضی نیس منم حسم بدمیشه انگاراعتمادبنفسمون میادپاین

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال گردون غم مخور

میدونم 😥خدا خیلی کمکمون کرده