2777
2789
عنوان

بلاخره پوستم صاف شد جوشام خیلی کم

993 بازدید | 51 پست

سلام دیدم خیلیا این مشکل و دارن ک خودمم یکیشون بودم ولی واسه عید دیدم واقعا فضایی جوش زدم تصمیم گرفتم برم داروخونه روستایمان گفتم پماد بده گفت فقط صابون داریم یه دونه صابون کوسه گرفتم و پماد اد آلان پوستم صاف تر شده شبا موقع خواب اد میزنم صبح شبم صورتم با صابون میشورم اگه وقت کنم ماسک ذغال میزارم و هر چند روز یکبار از اسکرابر استفاده می کنم کلی اصلش همون صابون و ویتامین اد هستش این راهکار برای من موقتیه میخوام برای آزمایش هو مون برم دکتر 

.

.

اگه جواب داد برای حاجت هام دعا کنین ممنون

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من روی چونم خیلی جوش میزنم جوشای بزرگ. دیشب رفتم منم از داروخونه پماد و صابون گرفتم . منم میخام برم ...

هورمونی هیچ چیز جز متفورمین خوبش نمیکنن اندروژن زیاد داری

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

موقت جواب میده بعد همون صابون دوستت داغون می‌کنه  تجربه ۱۰ ساله من از درگیری با جوش

جدی نمیدونم چجوری چون تازه استفاده میکنم ن همیشگی نیست میرم دکتر حتما

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد