2777
2789
عنوان

جاری بد جنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 63 پست
حس دخالت متوجه منظورت نمیشم توضیح بده

شما تا رژ نزدنش توی چشمتون میاد با مامانش مقایسه اش میکنی وای به حال چیزای دیگه الان از برادرشوهرت تعریف میکنی که خیلی به خودش میرسه طوری که میشه سرش کراش زد اما زنش مثل مامانشه انگار دهه ی ۴۰ مونده خب خواهر من این طرز فکرت اصلا درست نیست احتمال دادم توی کارای دیگه هم دخالت کنی حتما این حرفاهم جلو خانواده ی شوهرت زدی

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا میگین حسادت میکنه ؟واقع بین باشد این خانم های میگه خانوادگی بد ذاتن بدذاتن خانوادشونم فلانی م ...

خانوم گرامی همین‌امروز شوهر من کاری ک وظیفه برادرشوهر  بوده همسرم از صبح از کارش زده رفته دنبال کارای برادرش 

جون میدن برا همدیگه ...من بچمون نمیفرستم برادرشوهر خودش صداش میزنه .‌.میگ‌بیا بریم با موتور دارم‌میرم‌بیرون توام دورر بدم ...ماشین پارسش توپارکینگ خونش پارکه ...

خدایا شکرت 
من دعوتتم بکنه نمیرم خونش مگ احمقم😅 یا آدم بخیل و حسود نباید رفت و آمد کنی اصلا سمه سم

در هر صورت اگه میخوای عزت نفس ات حفظ شه ن بذار بچت بره ن خودت مشتاق دیدارش باش 

در هر صورت اگه میخوای عزت نفس ات حفظ شه ن بذار بچت بره ن خودت مشتاق دیدارش باش 

بخدا ک فکر کنم بد متوجه شدین اصن...من مشتاق دیدار نیستم ...گفتم‌راهکار بدین اینجوری میکنه من چیکار کنم عکس العملم چی باشه همین ...ولی فک‌کنم‌اکثرا احساس کردن ک من دوس دارم باهاش رفت‌وآمد داشته باشم

خدایا شکرت 
شما تا رژ نزدنش توی چشمتون میاد با مامانش مقایسه اش میکنی وای به حال چیزای دیگه الان از برادرشوهرت ت ...

من نزدم اونا خودشون میگن .... مادرشوهرم میگ پسر من یه زن میخاست فلان ک بهمان ...من جلو اونا طوری رفتار میکنم

اون اصلا وجور خارجی نداره برا من از اون هرچی میگن من چیزی نمیگم چون میدونن برام ارزش نداره ...خودشون میدونن دیگ ادامه نمیدن از اون‌جلو من ح بزنن

خدایا شکرت 
خانوم گرامی همین‌امروز شوهر من کاری ک وظیفه برادرشوهر  بوده همسرم از صبح از کارش زده رفته دنبال ...

آقاجار وقتی بردار شوهرت صدا میزنه حتما زنش راضی نیست که بی محل میکنه درکش آنقدر سخته؟چون کار داداشمو کرده باید زنش تحمل بکنه هر کار میخواییم بکنین و بعدم بگین مادرش آله ذاتشون خانوادگی بله؟ یکم رو خودتون کار بکنید

بیخیال باش.سکوت کن . اما مانع رفت و آمد پسرت نشو یه وقت پیش برادرشوهرت رفت یا پیش بچه جاریت رفت یا ...

دقیقا منم همینو میگم‌ ...جاریم جلو خانواده شوهرم بچمون تحویل میگیره

خدایا شکرت 
دقیقا منم همینو میگم‌ ...جاریم جلو خانواده شوهرم بچمون تحویل میگیره

تو هم مثل خودش رفتار کن . یه کاری کن که رفتار ها جاریت مهم نیس.

خیلی‌ها با ارزش میشی هم اون می سوزه همم دیگران میگن که بابا اینکه کاری ندارم .پسرتم بفرست پیششون بعضی وقتا .

آقاجار وقتی بردار شوهرت صدا میزنه حتما زنش راضی نیست که بی محل میکنه درکش آنقدر سخته؟چون کار داداشمو ...

خب به شوهرش بگه اگ‌راضی نیست ... من خودم اصلا رااااضی نیستم بره ...ولی برادرشوهرم اصرار داره چیکار کنم به زور جلو بچم گرفتم‌ ی بار انقد بچه گریه کرد که اخرشم برادرشوهرم دید درو قفل کردم از رو دیوار اومد درو باز کرد برا بچه...انسانن از آهن ک نیستن دیگ دل دارن مگ‌بچه حالیش میشه شما روی خودت کار کن ک بچها ی جاریت میبینی حرص نخوری 

بچه آن دیگ‌گناه دارن حرف ک نمیفهمن ...الان دخترم میفهمه میگم مامان نرو زشته شاید میخان جایی برن و فلان متوجه میشه میگ باشه ولی پسرم ک ۳ سالشه هرچی بگم‌نمیفهمه

خدایا شکرت 
چه بهترررر، اصلا تو هم روتو اون ور کن چشمت به چشمش نیفته،،جاری چی باشه و کله پاچش چی باشه😒😑به یه و ...

عالی بود پستت لبخند آوردی روی لبم  خدا دلتو شاد کنه 

آن شالله حاجت روا شی دهن روزه دعات کردم منتظر خبر خوبی باش بهت میرسه مطمعنم👌😍

خدایا شکرت