2777
2789
عنوان

جاری بد جنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 63 پست
رفتار ش مث مادرشه یعنی دهه چهل زندگی میکنه بروز نیست اصلا ...برادرشوهرم برعکسه هرروز تیپ‌میزنه و خفن ...

الان چه ربطی داشت با احترام احساس کردم باید قهر باشه با شما من حس دخالت گرفتم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن ببین بچه‌ام میرن خونش وقتی عموشون هس چون خیلی هاشون و داره براشون چیزی می‌خره  مراقبشونه دو ...

وقتی شوهرت هست داداشش صدا بزنه بیاد خونتون ک بچه هاتم ببینه ولی نذار بچه ات بره اونجا 

برادر زاده تون چ ربطی ب باجناقا داره چی شد اصلا نفهمیدم

منظورم اختلافات بین باجناغاست

برادرم یه تا داماد داره اینا یه روزم خونه هم نرفتن

جریان دختر برادر منم به خاطر جاریش میگم که با هم گلاویز شدن

میگم من فقط از مردم میشنیدم باور نمیکردم تا به چشم خودم دیدم

وقتی شوهرت هست داداشش صدا بزنه بیاد خونتون ک بچه هاتم ببینه ولی نذار بچه ات بره اونجا  

بچم نمی‌فهمه هرچی بگم کوچیکه دگ‌میره ب حرف منم گوش نمیده

خدایا شکرت 
رفتار ش مث مادرشه یعنی دهه چهل زندگی میکنه بروز نیست اصلا ...برادرشوهرم برعکسه هرروز تیپ‌میزنه و خفن ...

اسی جان رفتارات عوض کن 

اینا ک شما میگی جالب نیست اگه رژم میزد میگفتی هزار قلم ارایش میکنه واسه مردا دلبری کنه

نه چرا میگین حسادت میکنه ؟واقع بین باشد این خانم های میگه خانوادگی بد ذاتن بدذاتن خانوادشونم فلانی مامانم فلانه بعد خودش بچهاشو می‌فرسته خونه برادر شوهرش که اونم برای بچه‌اش خوراکی بگیره اونم با این وضع اقتصادی ک یه چیپس بیست هزار تومنه و برادر شوهرشم اگه وضعش خوب بود با موتور نمی‌رفتند بیرون معلومه زنش ناراحت میشه از حق اونا بزنه برای بچه‌ای تو ،بچهاتو جمع کن اسی خودتم دخالت نکن

تو چقدر عجیبی با کسی قهری بعد منتظری دعوتت کنی  بعد پسرتو میذاری بره اونجا  حالام میگی ن ...

من دعوتتم بکنه نمیرم خونش مگ احمقم😅 یا آدم بخیل و حسود نباید رفت و آمد کنی اصلا سمه سم

خدایا شکرت