2777
2789
عنوان

کیپاپ (مونبین)

807 بازدید | 76 پست

لطفا لطفا لطفا اکه خواننده ای رو دوست ندارید.  بد بیراه بهشون نگید....

اونا هم آدمم ... هعی تویی که آدمی  تویی که قلب داری چرا با روح روان بقیه باز می‌کنی حیوان این کار رو می‌کنه نه تویی که انسانی .....

سولی به خاطر این مرد چون خیلی بهش هست میدادم(یعنی تنفر)تو کامنت  هروزب که از خواب پا میشد اینو میدید(سولی بمیر....) کلمات خیلی سنگین هستن بعله باعث مرگ بقیه میشن .....

الآنم که یه سریا  آدم ها که اسم آدم براشون حیفه  میگن نفر بعدی که باید بمیره جنی یا جیمین هست 

بیشترین هیت ایرانیا دادن آخه بیشعور همین زندگی لیاقتتونه آزادی کجا و.... شما کجااا .....

بیاین نسبت به خواننده ها و آیدل ها مهربونم باشیم ازشون خوشمون نمیاد  بیخیال شیک تویی که خوشت نمیاد پس چرا کامنت منفی میزاری مگ درد داری؟....... لطفا این هشتک رو ترند کنید تا آیدل های دیگه نمیرن

نفر_بعدی_درکار_نیست#  

چرا ادم باید به کسی که نمیشناسه فحش بده؟؟ 

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چون درد دارن مریضن میفهمی که چی میگم ؟!..

خب تو چرا فحش میدی😕😂

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔
چرا فک میکنی ما باید مونبین بشناسیم اصلا چند درصد تو این سایت می‌شناسن 😐

منم نمیشناسم🤣

به عنوان کسی میگم که تاحالا به کسی بی احترامی نکرده چون تایمشو نداره،شماام سعی کن محترمانه تر صحبت کنی خودت میگی توهین نکنین بعد خودت میزنی تو یه فاز دیگه توهین میکنی؟؟؟؟😑

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ولشونن کن ببین اگه مسئله ات ادمای این سایت ک ولش اینا همشون نظراتشون منفیه در این باره فرقیه شیطانی و فلان

ولی اگر هیتر های دیگه رو میگه ک واااقعا نمیشه با اونا کاری کرد واقعا

کاربر جدید نیستم.. سومین کاربریم با اسم های مختلف😂✋