2777
2789
عنوان

بارداری

80 بازدید | 9 پست

سلام دوستان فولیکول هر روز چقدر رشد میدونه؟ کسی میدونه؟ من ۲۲ ام رفتم سونو گفت فولیکول اندازه ۲۱ میل داری یعنی وند روز طول میکشه تا بشه ۲۴ ۲۵ بعد ازاد بشه؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سایز فولیکول خیلی خوب بوده خواسی اقدام کنی 

شما نمیدونی هرروز چقدر رشد مبکنه؟ من اتفاقا بچه نمیخوام درد داشتم رفتم سونو گفت فولیکول داری همون روزا رابطه داشتیم ولی اورژانسی خوزدم الان نگرانم نکنه باردار باشم با اورژانسی

شما نمیدونی هرروز چقدر رشد مبکنه؟ من اتفاقا بچه نمیخوام درد داشتم رفتم سونو گفت فولیکول داری همون رو ...

تو انموقه ک رفتی دیگ اوج بزرگ شدنش بوده عزیزم دیگ بزرگ تر نمی‌شده..پس دعا کن ب جاش من حامله شم سه سال منتظرم برام دعا کن این ماه شده باشه دیگ

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
تو انموقه ک رفتی دیگ اوج بزرگ شدنش بوده عزیزم دیگ بزرگ تر نمی‌شده..پس دعا کن ب جاش من حامله شم سه سا ...

ایشالا دامنت سبز بشه حامله باشی دعا کن من حامله نباشم بخدا شرایط ندارم یه بارم سقط کزدم خدا ایشالا الان فعلا به جای من به تو بده جفتمونم خوشحال بشیم جدی از ته دل میگم گلم

ایشالا دامنت سبز بشه حامله باشی دعا کن من حامله نباشم بخدا شرایط ندارم یه بارم سقط کزدم خدا ایشالا ا ...

مرسی قربونت برم انشاالله هر دومون به هم خبر بدیم هر چی شد.چند روز دیگ موعدته؟

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
مرسی قربونت برم انشاالله هر دومون به هم خبر بدیم هر چی شد.چند روز دیگ موعدته؟

من ۵ فروردین شدم ولی نمیدونم قرص خوردم کی بشم من ۲۷ همین ماه رابطه پرخطر داشتم نیم ساعت بعدش قرص خوردم ولی بازم میترسم ، امروز بیبی زدم منفی شد ولی میگن زود زدی