مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 عنوان آخه چرا؟؟ 111 بازدید | 17 پست من کل زندگیم تویی . آخه چرا باهام اینطوری می کنی ؟ چرا متوجه نیستی دوست داشتن یعنی چی ؟ متوجه نیستی تو این چند روز تنها آرزوم شده سلامتی تو 1402/02/01 | 10:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tتــبـسـمــ عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 7300 قوربونت برم من حالم خوبه سالممچرا نگرانمی؟ «کنیز خاندان حسین(ع)»
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 کی بوده؟ چی شده؟ماروخودی بدون بگو [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 قوربونت برم من حالم خوبه سالمم چرا نگرانمی؟ دلش بغل موخا🥺 [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 کی بوده؟ چی شده؟ ماروخودی بدون بگو کسی که دوستش داشتم بهم گفت یه بیماری داره و نمی تونه ادامه بده باهام 🙃
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 کسی که دوستش داشتم بهم گفت یه بیماری داره و نمی تونی ادامه بده باهام 🙃 ناراحت نشی گلیولی مطمئنی که بیماری داره؟ شاید خواسته از سر بازت کنهتو جواب ازمایش و عکس وایناش رو دیدی؟ [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
منگوله_گوش_میرزا عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 17299 کسی که دوستش داشتم بهم گفت یه بیماری داره و نمی تونه ادامه بده باهام 🙃 این روشا هنوز منسوخ نشده! ❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 ناراحت نشی گلی ولی مطمئنی که بیماری داره؟ شاید خواسته از سر بازت کنه تو جواب ازمایش و عکس وایناش ر ... نه ندیدم ولی قسم خورد راسته. تو این مدت همه کاری واسم کرد. چجوری کسی که این همه برای طرف مقابلش ارزش گذاشت می تونه دروغ بگه؟
۰۰saragooliii عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2356 نه ندیدم ولی قسم خورد راسته. تو این مدت همه کاری واسم کرد. چجوری کسی که این همه برای طرف مقاب ... چی بگم عزیزممیدونم چقد سخته واست💔امی وارم هرچی هست تهش خوشبختی بشه واسه تو و اونواینکه شفا بگیره به زودی [[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
عشقپروانه عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 789 کسی که دوستش داشتم بهم گفت یه بیماری داره و نمی تونه ادامه بده باهام 🙃 دروغشو باور نکن حتی اگر مدارک نشون داد
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 چی بگم عزیزم میدونم چقد سخته واست💔 امی وارم هرچی هست تهش خوشبختی بشه واسه تو و اون واینکه شفا بگ ... اره الان تنها ارزوم خوشبختی و سلامتی اونه . ممنونم💚
مریم۷۷۷۷۰۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 4459 دروغشو باور نکن حتی اگر مدارک نشون داد بهش گفتم مدرک بده . گفت دست مامانمه و بهم نمیده . گفت دوست داشتی باور کن دوست نداشتی هم باور نکن