2821
2789
عنوان

مشورت فوری

72 بازدید | 9 پست

سلام، یکی از اقواممون رفته خارج منو امین خودشون دونستن مدارک و بعضی وسایلای مهمشون امانت دادن دست من خانومه خودش و پسرش بمن وکالت بانکی دادن کارای بانکیشون انجام بدم و پولایی ک میاد توی حسابشون بزنم ب حساب بدهی ها و قسط بیمشون چنبار از وکالت استفاده کردم حدود دوسال پیش بهم گفت مدارکشو پست کنم المان نیار دارن حالا تاریخ عابر بانک تموم شده یانک هم بهم گفته باید کارت ملی خانومه رو ببرم تا اسکن کنن(نمیدونم چیه) من فقط عگس شناسنامه و کارت ملی دارم توی گوشیم لطفا راهنماییم کنید چنساله دارم بدهیاشون از کارت خودشون میدم خودمم مطلقه ام دوتا بچه دادم اینام توقع میکنن هنوز پدهی هاشون بدم منم واقعا ندارم.... کسی راه حلی سراغ داره بتونم دوباره کارت رو بگیرم؟

دوست عزیز بستگی به وکالتنامه داره اگه بهتون این اجازه رو داده باشن بدون نیاز به کارت ملی اونا میتونی کارت جدید بگیری شما وکیل اونا هستی به موکل نیاز نداری 

اگه هم درج نشده بگو از طریق کنسولگری واست وکالتنامه بفرستن با درج این شرایط وکالت 

نیازی به حضور شما نیست اونجا 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عکس وکالتنامه به بفرستم؟؟؟ 

واضح نیست دوست عزیز شما مطالعه کن خواهرم سواد داری که بخون اگه جایی گیر داشتی بفرمایید 

باید احتمالا همچین چیزی باشه مراجعه به بانک ها و ادارات و فلان به نحوی که نیاز به حضور موکل نباشد 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
بله خواهرم دیدم . کلیه اختیارات بانکی رو داری فقط کارت ملی خودت نیازه و این برگه وکالتنامه  هی ...

ممنونم خیلی دلم اروم شد امروز پای دیگ نذری خیلی براتون دعا میکنم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792