2821
2789
عنوان

نظر شما چیه ؟؟

100 بازدید | 11 پست

چرا حس میکنم تو ازدواج های ک با دوستی بوده علاقه بیشتره ولی تو ازدواج های سنتی همه چی معمولی و ی جور روزمرگی‌

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خوب واقعیت همینه 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ازدواج با دوستی پسرا معمولا یه سوال از خودشون دارن که نکنه با یکی دیگه دوست بوده یا الان با یکی دیگه باشه,ولی تو سنتی مثل صفحه سفید میمونه که هیچی توش نیس از نظر پسرا میگما 

تو ازدواج با دوستی پسرا معمولا یه سوال از خودشون دارن که نکنه با یکی دیگه دوست بوده یا الان با یکی د ...

ربطی نداره آخه 

همون ازدواج سنتی هم ممکن قبلا با یکی بوده باشن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ربطی نداره آخه  همون ازدواج سنتی هم ممکن قبلا با یکی بوده باشن

می‌دونم اما تو حالت دوم چیزی نمیدونه از نظر روانشناسی تاثیر داره اما تو دوستی میگه وقتی با من بوده با یکی دیگه هم بوده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792