2777
2789
عنوان

از دخترای...

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 48 پست
منم همین فکرو میکنم ولی درک نمیکنم 😳🤭

کاملا طبیعیه تو دختری و همیشه دورت پر از دخترای کیوت و لطیف و ناز بوده و به این وضعیت عادت کردی  ولی پسرا همیشه دورشون چهارتا سیبیلوی صدا کلفت بوده و حالا دوست دارن یه کیوت دوست داشتنی کنارشون باشه

لاغر ی ختراشون دلیلش اینه اکنجا چاقی رو براشون خیلی بد میدونن یه فشار اجتماعی روشونه برا لاغر موندن ...

نه به ایران که میگن دختر باید تپل باشه نه به اونجا که انقدر لاغر میکنن در حدی که مریض بشن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شما محترمه عزیزم☺️ ولی من به شخصه واقعا ازشون خوشم میاد یه حس خوبی رو منتقل میکنن

خب هرکی سلیقه ای داره

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
آره حتی تو فیلماشونم بعضی از فرهنگای بدشون رو نشون میدن

با خارجیا زیاد صمیمی نمیشن یا سخت دوست میشن و محتاطن، خیلی مغرورن فک میکنن از همه بهترن. 

لوازم آرایشیاشونم عاالیهههههههههههه، عالی‌ . فک کنم هواشونم خوب باشه. چون ایرانیایی که رفتن اونجا همشون از خودِ کره ایام سفیدتر شدن.

پسراشون باحالن اما دختراشون استخونن انگار😂 من یجوری میشم  اما سریال آقای ملکه رو دیدم از ملکه ...

وای آقای ملکه عالی بود هنوزم حوصله ام سر میره میرم یه قسمتاییشو شانسی میارم نگاه میکنم 🤣🤣

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
لاغر ی ختراشون دلیلش اینه اکنجا چاقی رو براشون خیلی بد میدونن یه فشار اجتماعی روشونه برا لاغر موندن ...

اره پیرزناشون خیلی زشتن 😂 ولی اینایی ک استخونین من حس میکنم یدفعه میشکنن یهو😂😂😂 استرس دارم توفیلما نشکنن😂😂😂😂😂😂😂😂

کاملا طبیعیه تو دختری و همیشه دورت پر از دخترای کیوت و لطیف و ناز بوده و به این وضعیت عادت کردی &nbs ...

سیبیلوی صدا کلفتت😅😂👍

نه به ایران که میگن دختر باید تپل باشه نه به اونجا که انقدر لاغر میکنن در حدی که مریض بشن 

آره دیگه خوب تو به زنای چاق اونا نگاه کن به زنای چاق اینجا نگاه کن اونا چشماشون کوچیکه سریع غبغب و صورت پف میکنه چشماشون میشه یه خط 

بعد اینجا ما همه جامون چاق میشه بعد صورت

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
 اره پیرزناشون خیلی زشتن 😂 ولی اینایی ک استخونین من حس میکنم یدفعه میشکنن یهو😂😂😂 استرس دارم ...

😅😅😅 بعضیاشون واقعا لاغرن تازه یه مدت چالش برگه آچار میرفتن

😅😅😅 بعضیاشون واقعا لاغرن تازه یه مدت چالش برگه آچار میرفتن

برگه آچارو خوب اومدی😂👍

من قیافه هاشونو که توی استوریا و خیابوناشون میبینم معمولین، همه بین ۴۵ تا ۶۰. اما چون استخون ب ...

خوب اونا معمولین اون خیلی لاغرا مانکناشون محسوب میشن چمیدونم