کاملا طبیعیه تو دختری و همیشه دورت پر از دخترای کیوت و لطیف و ناز بوده و به این وضعیت عادت کردی ولی پسرا همیشه دورشون چهارتا سیبیلوی صدا کلفت بوده و حالا دوست دارن یه کیوت دوست داشتنی کنارشون باشه
پسراشون باحالن اما دختراشون استخونن انگار😂 من یجوری میشم اما سریال آقای ملکه رو دیدم از ملکه ...
وای آقای ملکه عالی بود هنوزم حوصله ام سر میره میرم یه قسمتاییشو شانسی میارم نگاه میکنم 🤣🤣
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
نه به ایران که میگن دختر باید تپل باشه نه به اونجا که انقدر لاغر میکنن در حدی که مریض بشن
آره دیگه خوب تو به زنای چاق اونا نگاه کن به زنای چاق اینجا نگاه کن اونا چشماشون کوچیکه سریع غبغب و صورت پف میکنه چشماشون میشه یه خط
بعد اینجا ما همه جامون چاق میشه بعد صورت
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
اره پیرزناشون خیلی زشتن 😂 ولی اینایی ک استخونین من حس میکنم یدفعه میشکنن یهو😂😂😂 استرس دارم ...
😅😅😅 بعضیاشون واقعا لاغرن تازه یه مدت چالش برگه آچار میرفتن
من قیافه هاشونو که توی استوریا و خیابوناشون میبینم معمولین، همه بین ۴۵ تا ۶۰. اما چون استخون ب ...
خوب اونا معمولین اون خیلی لاغرا مانکناشون محسوب میشن چمیدونم