منم همینطور حس میکنم لوسن (کلا از دخترای به ظاهر کیوت و لوس متنفرم) ولی پسراشون خوبن
پسراشونم خیلی گوگولی هستن😂
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ایرانیایی که کره ان و استوری و...میذارن ، طبق چیزایی که تعریف میکنن و فیلمایی که از مردم اونجا میذارن خیلی فرهنگ و رفتارشون با ما متفاوته، مخصوصا کره ایا از همشون بدترن.
پسراشون باحالن اما دختراشون استخونن انگار😂 من یجوری میشم اما سریال آقای ملکه رو دیدم از ملکه ...
لاغر ی ختراشون دلیلش اینه اکنجا چاقی رو براشون خیلی بد میدونن یه فشار اجتماعی روشونه برا لاغر موندن واینکه ژنتیکشون اینطوریه که زودی صورتشونو غبغبشون پف میکنه ناجور چاق میشن اینو تو پیج یه ایرانی که رفته بودن کره شنیدم
حالا اینجا هستن هنوز بعضیا که بگن دختر باید چاق چاق باشه 🤣
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه