2777
2789
عنوان

از دخترای...

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 48 پست
منم همینطور حس میکنم لوسن (کلا از دخترای به ظاهر کیوت و لوس متنفرم)  ولی پسراشون خوبن

پسراشونم خیلی گوگولی هستن😂

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
چون تو دختری خوشت نمیاد... اکثر پسرا دخترای کیوت و نمکی دوست دارن که چپ بره راست بیاد واسشون دلبری ...

اهمیتی نداره پسرا چی دوست دارن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو دختری خوشت نمیاد... اکثر پسرا دخترای کیوت و نمکی دوست دارن که چپ بره راست بیاد واسشون دلبری ...

منم همین فکرو میکنم ولی درک نمیکنم 😳🤭

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭
پسراشونم خیلی گوگولی هستن😂

آره خیلی خوب و تمیزن حداقل کاش بدن همه ی مردای دنیا اینجوری بود 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

پسراشون باحالن اما دختراشون استخونن انگار😂 من یجوری میشم 

اما سریال آقای ملکه رو دیدم از ملکه خوشم میومد دختر خیلی خشن بود 😂😂😂

ولی از این کره ای که ارایش میکنن بعد میان پاک میکنن به شدت بدددددم میاد😐😐😐

پسراشون باحالن اما دختراشون استخونن انگار😂 من یجوری میشم  اما سریال آقای ملکه رو دیدم از ملکه ...

عذرخواهی میکنم دختراشون هیچی ندارن باز لباسای بدن نما میپوشن از این حرسم میگیره😅🤭

ایرانیایی که کره ان و استوری و...میذارن ، طبق چیزایی که تعریف میکنن و فیلمایی که از مردم اونجا میذارن خیلی فرهنگ و رفتارشون با ما متفاوته، مخصوصا کره ایا از همشون بدترن.

اصلا شبیهه فیلماشون نیستن😁

ایرانیایی که کره ان و استوری و...میذارن ، طبق چیزایی که تعریف میکنن و فیلمایی که از مردم اونجا میذار ...

آره حتی تو فیلماشونم بعضی از فرهنگای بدشون رو نشون میدن

پسراشون باحالن اما دختراشون استخونن انگار😂 من یجوری میشم  اما سریال آقای ملکه رو دیدم از ملکه ...

لاغر ی ختراشون دلیلش اینه اکنجا چاقی رو براشون خیلی بد میدونن یه فشار اجتماعی روشونه برا لاغر موندن  واینکه ژنتیکشون اینطوریه که زودی صورتشونو غبغبشون پف میکنه ناجور چاق  میشن اینو تو پیج یه ایرانی که رفته بودن کره شنیدم 

حالا اینجا هستن هنوز بعضیا که بگن دختر باید چاق چاق باشه 🤣

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
عذرخواهی میکنم دختراشون هیچی ندارن باز لباسای بدن نما میپوشن از این حرسم میگیره😅🤭

مدل لباس که ربطی به اندام نداره