2777
2789
عنوان

بعضی وقتا خیلی...

236 بازدید | 22 پست

خیلی ناشکر میشم پول سر برجمون کفافمون نیست وسط ماه به بعد گشنه ایم چرا الکی بگم همش قرض میکنیم دیگه خسته شدم بخدا امشب خیلس دلم گرفته بود به شوهرم گفتم دیگه خسته شدم از این همه بی پولی هیچی نگفت سکوت کرد بنظرم ناراحت شد اصلا همش تو خودش بود بعدش گفتم کاش نمیگفتم ...خیلی ناشکر میشم بعضی اوقات از دست خودم عصبانی میشم نمیخام ایطور بشم ولی بخدا دست خودمم نیست😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم تقسیم‌کردن پول خیلی کارسختیه ولی مجبوری 

اجاره و‌اینچیزارو‌بذار کنار ی مبلغیم همیشه کم‌بنداز‌ تو‌قلک کم‌کم‌زیاد میشه

نمیشه شغل دوم بگیره مثل اسنپ اینا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

خداروشکر ما در حد خورد و خوراک مشکلی نداریم

ولی مبلام کهنه شدن

میز تلوزیونم قدیمی‌شده

میبینم نمیتونم بخرم

یکم ناراحت شدم اخه مهمون داشتم خجالت کشیدم

بعدش گفتم بیخیال

مگر من اندازه این مبلا عمر میکنم!! کاش عمرم قد بده همینارو تا اخر عمرشون استفاده کن

یه چیزی یادتون می دم به عینه برکتش رو دیدم اگر بعد از هر نماز واجب آیه الکرسی با سه تا صلوات و سه تا توحید و تسبیحات حضرت زهرا بخوانید بعد آیه ۲ و۳ سوره طلاق از من یتق الله بخوانید  برکتی فوق العاده زندگیتون می آد و مدام داشته باشید تو انجام ان هر کی خواند و نتیجه اش رو دید برای من و خانواده ام هم دعا کنه

خداروشکر ما در حد خورد و خوراک مشکلی نداریم ولی مبلام کهنه شدن میز تلوزیونم قدیمی‌شده میبینم نمیت ...

من دو دست مبل داشتم رو جهیزیم

و یک دست میز ناهار خوری دخترم دنیااومد از ترس اینکه نره بالاشون بیفته همه رو فروختیم

الان دیگه نمیتونیم بخریم💔💔💔