2777
2789
عنوان

هلپ می🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 39 پست

مگه قرار نیست پیش ایشون آرامش داشته باشی و حس امنیت و احترام کنی ؟!!! الان واقعا اینارو داری؟!! اگه نه پس عاشق ویش شدی؟!! ب نظرم بیشتر وابسته هستی ،،،جدا شو ازش چند روز گریه  زاری می‌کنی وتمام

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اره اینو میدونم ببین اینجوریه که من یه دو بار بهش دروغ گفتم ولی دروغی بود که مربوط به خانوادم میشد و ...

روانیه بابا

کات کن 

دو روز دیگه خودت میفهمی چ لطفی ب خودت کردی

هیچ دختری لیاقت همچین رابطه ای و نداره 

هیچ دختزی

اون اخرین پسر دنیا نیست و تو هنوز کلی فرصت دازی

پس باچشم باز نگاه کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میگم مثل چی گریه میکرد جلوم خودشو میزد اونم چند بار حتی منو با خانوادشم اشنا کرده 

تاپیک هاتو دیدم رابطه داری باهاش دختر؟

ازدواج کردید نکنه؟یا دوس پسرته 

اگه دوست پسرته با این اخلاق گوهی که داره نذار دستش بهت بخوره چه برسه به رابطه 

روانیه بابا کات کن  دو روز دیگه خودت میفهمی چ لطفی ب خودت کردی هیچ دختری لیاقت همچین رابطه ا ...

میدونم خیلی خواستم بیام از رابطه بیرون چند بارم جدا شدم ولی خانوادش پا فشاری میکردن که نیستی چیزی نمیخوره همش دعوا میکنه تو خونه از صب گریه میکنه تا شب اصلا نمیخوابه من دوباره باهاش حرف میزدم بهم میگه دوستای خودت اومدن پشت سرت حرف زدن منم حرفاشونو باور میکنم چون دوستات بودن میدیدن تو چیکارا میکردی 

تاپیک هاتو دیدم رابطه داری باهاش دختر؟ ازدواج کردید نکنه؟یا دوس پسرته  اگه دوست پسرته با این ...

ازدواج نکردیم هنوز 🤦🏻‍♀️قراره ولی ازدواج کنیم من موندم با این اخلاقی که داره فردا تیپا نزنه بیرونم کنه از خونه زندگیم

از بس هرکاری کرده به روی خودت نیاوردی و هی بخشیدیش پرروش کردی، اون پیش خودش فکر میکنه هر رفتاری کنه هر بی ادبی ای کنه تو بازم پاش میمونی، خیلی خیالشو راحت کردی، مثل اینکه تا حالا هم زیاد بهش فرصت دادی ولی این آدم هَ م ی نِ ه و عوض بشو نیییست، پس خواهههشا بذارش کنار هیچ غلطی هم نمیتونه کنه خیالت راحت 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
ازدواج نکردیم هنوز 🤦🏻‍♀️قراره ولی ازدواج کنیم من موندم با این اخلاقی که داره فردا تیپا نزنه بیرونم ...

ببین به هیچ جات نباشه خانوادش چی میگن مهم نباشه برات 

ببین اون توی همون خونه با اون آدما بزرگ شده اخلاق خانوادشم مث خودشه خر نشو خواهرم آخرش میشه مثل ملی و راه های نرفته اش

میدونم خیلی خواستم بیام از رابطه بیرون چند بارم جدا شدم ولی خانوادش پا فشاری میکردن که نیستی چیزی نم ...

بدرک ک نخوره  زهرمار بخوره

اصن خودکشی کنه 

تو داری خودتو گول میزنی