2777
2789
عنوان

هلپ می🥲

191 بازدید | 39 پست

منو دوست پسرم ۱ سال باهم بودیم به همچی گیر میداد حتی برادرم با اینکه خانواده متشخصی هستیم مثلا داداشم میخواست بره سفر می‌گفت بغلش کردی بعد میگفتم اره دعوا راه مینداخت 

به شدت بد دهن بود افتضاح فحش میداد در حد حرومزاده و اینا 

ولی همیشه همه چیز و مینداخت گردن من 

منم به شدت وابستگی دارم و دوسش دارم 

دیشب که بحثمون شد کلی بهم فحش داد و تهدیدم کرد که بهش نه زنگ بزنم نه پیام بدم 

با اینکه من همیشه حرف گوش میکردم و با هیشکی رفت و آمد ندارم و همه ی دوستامو سر این آقا از دست دادم 

دیشب خودش گفت خستم کردی کات کرد رفت 

چیکار کنم دلم خیلی تنگ شده براش

بعد یه چیز دیگه که من ازش میترسم اینه که عکسامو پخش کنه 

وایییی دوست پسر من دقیقا همین شکلیه همش تهدید و حرفای زشت ولی از یه طرف میگه دوست دارم :)) منم دقیقا ۱ ساله که باهاش تو رابطم اونم دقیقا هرکاری میکرد مینداخت گردن من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما که خانواده ات متشخصه نباید زیر بار این حقارت بری رفت که رفت چطور تحمل میکنی این دیگه چی بود😑

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

رابطه ات خیلی مشکل داره

الان دوسش داری 

چندسال دیگ عاصی میشی

خیلی سازش با این افراد سخته

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شما اگر سرسوزنی برای شخصیت خودت ارزش قائل باشی پا رو دلت میذاری و  خودتو مسخره و علاف یه آدم بی ادب بی تربیت بی ریشه بددل نمیکنی... درغیراینصورت تو هم یکی مثل خودش میشی چون طالب رفتارهای زشتشی

با وجود این اخلاقا که فحش میداد و .. 

باید خودبخود از چشمت میوفتاد ... 

چطور دوستش داری! 

بهتر ک تموم کرد آخه گیر دادن ب داداش؟!! 

بعدم دیگ الان کسی عکس پخش نمیکنه 

اگه خواست همچین غلطی بکنه برای خودش داستان میشه 

الان چیزی نگذشته از کات کردنتون اذیت میشی 

یکم بگذره میبینی نبودش چه آرامشی داره ... 

ک.... خولی آدم مزخرفیه بهترین فرصت واسه کات کردن همینه بگو حق با توئه ما به درد هم نمیخوریم

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره. 
تو میدونی تهدید خودش مجازات دارع و میتونی شکایت کنی؟

اره اینو میدونم ببین اینجوریه که من یه دو بار بهش دروغ گفتم ولی دروغی بود که مربوط به خانوادم میشد و نمیخواستم که بفهمه و این کاملا عادیه بعد بینمون بد شد سر این دروغا و کات کردیم بعدش دوباره اوکی شدیم میدونی از یه طرف جلوم مثل ابر بهار گریه میکنه که منو دوس داره ولی از یه طرف خیلی فوشای زشت بهم میده و میگه بخلطر خودته 

منم مثل تو بودم ولم کرد رفت دختره مغرور خود خواه همش بچه بازی در میآورد آخرشم ولم کرد تا الآنم دلم هرشب براش تنگ میشه ولی مجبوری که تحمل کنی کاملا میفهمم حالتو خیلی سخته ولی اگه بری سمتش خودتو کوچیک کردی الان دیگه هیچ حرمتی بینتون نمونده اگه بری سمتش از قبلم بدتر باهات برخورد می‌کنه فقط باید خودتو به کارای دیگه مشغول کنی عشق دختر و پسر نداره امید وارم که کم نیاری و بتونی فراموشش کنی ❤️🙃

اره اینو میدونم ببین اینجوریه که من یه دو بار بهش دروغ گفتم ولی دروغی بود که مربوط به خانوادم میشد و ...

دقیقااااا همین حوریه از یه ور گریه می‌کنه از یه ور فحش مبده