2789

بپرس اگه بدونیم جواب میدیم

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماره حرم امام رضا میخوای بهت بدم فکر کنم 24ساعتس این شمارم هس096400ولی نمیدونم الان هستن یا نه

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکن

اینجا همه عالم دهر هستیم بپرس فرزندم که به نیکی پاسخ دهیمت

علامه ی دهر*

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

من عادت ماهیانه ام تایم مشخصی نداره یک ماه پیش خوب و درست شدم تموم شد حالا الان دو روزه لکه بینی دار ...

موعدت کی هست تاریخ میزنی 

برا آخرین پریودیت؟

شب است و مغزم بیش ازین یاری نمیکند فرزندم 

👌👌😂😂😂😂😂

من عادت ماهیانه ام تایم مشخصی نداره یک ماه پیش خوب و درست شدم تموم شد حالا الان دو روزه لکه بینی دار ...

اگه لک بینیتون جوریه که دیگه شبیه اینکه داری پریود میشی..اره نباید روزه بگیری..

ولی اگه دیدی بیشتر از یک هفته شد...بگیر

موعدت کی هست تاریخ میزنی  برا آخرین پریودیت؟

من همیشه نامنظم هستم ممکنه ۲ ماه یه بار بشم ممکنه ۳ ماه یه بار یا ۴۰ روز یه بار یا دوبار توماه

الان پریود قبلیم‌۱ ماه پیش بوده

الان ۲ روزه لکه بینی دارم