2777
2789
عنوان

خیلییییییی کلافه ام

159 بازدید | 22 پست

از دیروز نماز نخوندم 

الانم دارم به زور سحری میخورم 

مدام گوشی دستمه 

هیچ کاری نمیتونم انجام بدم

مدام گوشی و نت

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

عب نداره نماز بعد اذانو بخون

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای یه هفته برادرش کنا منم گاهی اینجور میشم برای یه هفته میذارم کنار حالم بهتر میشه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
عب نداره نماز بعد اذانو بخون

اصلا نمیتونم برم سمتش 

از دیروز ممیخاستم برم دوش بگیرم هنو نرفتم 

تا یه چیزی ناراحتم میکنه نت میگیرم و میشینم پای گوشی 

کنکورم دارم 

برای یه هفته برادرش کنا منم گاهی اینجور میشم برای یه هفته میذارم کنار حالم بهتر میشه

چجوری یه ساعت نمیتونم بزارم اونوقت یه هفته 

اصلا نمیتونم برم سمتش  از دیروز ممیخاستم برم دوش بگیرم هنو نرفتم  تا یه چیزی ناراحتم میک ...

۲ رکعته ی کله ملق بزنی حله از هیچی بهتره

حموم نرفتی حالت بده حموم بری یهو اخلاقت خوب میشه 

شدم تاحالا مثل تو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
۲ رکعته ی کله ملق بزنی حله از هیچی بهتره حموم نرفتی حالت بده حموم بری یهو اخلاقت خوب میشه  شد ...

ازدیروز حالم بد شد سریه چیزی دیگه موندم توهمو حال 

دوسدارم فقط بخورم و برم زیر پتو 

باورت میشه دارم با صورت کثیف ونشسته سحری میخورم

چجوری یه ساعت نمیتونم بزارم اونوقت یه هفته 

ببین یه کاری کن قبل خوابیدن تو یه حرکت انتحاری برادرش تو یه اتاق دیگه سمتش نرو صبحم تا بیدار شدی نرو سمتش صبحونه بخور اتاقتون مرتب کن کلا یه ساعتی کار کن بعد برو بیرون قدم بزن یه من اینطوری انجام بده تا عادت کنی بعد که عادتی کردی مثلا تا ساعت ۱ و۲ سمتش نرو همینطوری ادامه بده که وابستگیت کم بشه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
ازدیروز حالم بد شد سریه چیزی دیگه موندم توهمو حال  دوسدارم فقط بخورم و برم زیر پتو  باور ...

اره میفهمم چی میگی ی اتفاق بدی واست افتاده مغزت نتونسته هضمش کنه رفته رو حالت بقا.حوصله هیچ کاریو تداره فقط خوردن و خوابیدن.یا بی دلیل زل زدن به گوشی و گشتن تو نت.میخواد خاموش باشه فکر نکنه به اتفاق

اول خوب خوب گریه کن و خالی کن خودتو درباره اون اتفاق 

بعد نمازتو بخون حتی اگ حوصله نداری بدون حوصله بخون همونم تاثیر داره

بعدش دوش بگیر

حالت بهتر میشه

ببین یه کاری کن قبل خوابیدن تو یه حرکت انتحاری برادرش تو یه اتاق دیگه سمتش نرو صبحم تا بیدار شدی نرو ...

اگه نت نداشته باشم عالیه ولی لعنتی به جایی رسیدم که وقتی حالم بده با شارژ عادی میرم تو نت مث یه معتاد میفتم به جون گوشی و میدونمم نصف بدبختیام بخاطر گوشیه

[QUOTE=286802212]اگه نت نداشته باشم عالیه ولی لعنتی به جایی رسیدم که وقتی حالم بده با شارژ عادی میرم تو نت مث یه معتا ...[/QUOTE اگه خیلی سختته تو یه حرکت همه برنامه های مجازی پاک کن دیگه حوصله نصبش نداری من یه بار برای اینکه به خودم ثابت کنم میتونم بدون فضای مجازی دووم بیارم😁 اینستا و تل و همه پاک کردم تقریبا ۶ ماه خیلی خوب بود ولی به خاطر کارم بعد ۶ ماه وصل کردم توام پاک کن و گوشیو از خودت دور بذار شاید تونستی

[QUOTE=286802212]اگه نت نداشته باشم عالیه ولی لعنتی به جایی رسیدم که وقتی حالم بده با شارژ عادی میرم ...

خیلیاشو پاک کردم بارها ولی منم بخاطر همین درس و اینا مجبورم .

بعدم این نی نی سایتم خیلی وقتمو میگیره اینو چیکارکنم

خیلیاشو پاک کردم بارها ولی منم بخاطر همین درس و اینا مجبورم . بعدم این نی نی سایتم خیلی وقتمو میگیر ...

نمیدونم من نی نی سایت اصلا اونقدر وقتمو نمیگیره، زیاد برام جذاب نیس راحت ازش میام بیرون

نمیدونم من نی نی سایت اصلا اونقدر وقتمو نمیگیره، زیاد برام جذاب نیس راحت ازش میام بیرون

من خیلی معتادشم عجیب 

😭😭😭😫