2777
2789
عنوان

معلم کلاس اول

1076 بازدید | 24 پست

سلام وقتتون بخیر میبخشید پسرم کلاس اوله 

چون توی مدرسه اولش ترسونده بودنش حدود دوماه مدرسه نرفت بعدم مدرسه شو عوض کردیم حالا هم توی درساش ضعیفه مخصوصا روخوانی

دنبال یه معلم باحوصله ام که یه کم باهاش کارکنه وراش بندازه گناه داره طفلی میگه از دوستام خجالت میکشم

راستی مامشهدیم

ببین تو باید با پسرت صحبت کنی  باید قبل اینکه وارد محیط مدرسه میشد مدرسه رو بهش یروز نشون میداد و کلی حس خوب بهش میدادی    و درسته بجه اس ولی منطقی باهاش صحبت کن ازینکه قدرتمند باشه زرنگ باشه  بره جلو  هوای خودشو تو مدرسه داشته باشه   خلاصه یکمم بچه پروش کن و همینطور بگو همیشه احترام بزاره  به معلم هاش     و خودتم براش  میتونی از کتاب داستان های خیلی ساده بگیر بگو هی بخونه  اینی که میگی با تمرین فقط

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای رو خوانی جدول دوستی رو روی تخته وایت برد باهاش کار کن.. 

چون تخته وایت برد و ماژیک براشون ی جور جنبه بازی داره.. 

بعدم کلمات رو هم رو همون تخته بنویس

کارت کلمات هم میتونی درست کنی.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

سلام عزیزم.برو دبستان امید تو هفت تیر ۲۳ خانم جاودانی صحبت کن شاید ایشون قبول کنه.

من شماره شون دارم ولی شاید بگن معرفت کی بوده و بگی نی نی سایت جالب نیست ....

معلم فوق العاده عالی

اگر پرسیدن معرف بگو پسرش دانش آموز شما بود

ببین تو باید با پسرت صحبت کنی  باید قبل اینکه وارد محیط مدرسه میشد مدرسه رو بهش یروز نشون میداد ...

چگونه فرزند خود را بچه پر رو کنیم؟😅😆جدی یادم میدی؟پسر من خیلی سادست.من همش فکر میکردم ژنه و چون منو پدرش ساده ایم و بودیم از بچگی بهش ارث رسیده

برای رو خوانی جدول دوستش رو روی تخته وایت برد باهاش کار کن..  چون تخته وایت برد و ماژیک براشون ...

خیلی باهاش کار میکنم اما انگار از وقتی باهاش کار میکنم هیچ علاقه ای نشون نمیده وبی حوصله شده 

براهمون میخوام کسه دیگه باهاش کار کنه

خیلی باهاش کار میکنم اما انگار از وقتی باهاش کار میکنم هیچ علاقه ای نشون نمیده وبی حوصله شده  ...

بازی هم بریز براش.. بازی های درسای کلاس اول رو گوشی.. 

خیلی بازی هاش جالبه.. 

من پارسال پسرم رو با همین دوتا روش علاقه مند کردم.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
فقط دوشنبه ها فکر کنم روز استراحت آخر وقت برو مدرسه ساعت ۱۲ و نیم

جوونن

واینکه خوش اخلاقن

چون این تازه انس گرفته با مدرسه میترسم که زده نشه براهمون سوال کردم

چگونه فرزند خود را بچه پر رو کنیم؟😅😆جدی یادم میدی؟پسر من خیلی سادست.من همش فکر میکردم ژنه و چون من ...

ببین  من تو الان دوازدهم واقعا  الان از پس بچه های کلاس برمی‌آمد کسی نمتونه بگه پاس چشمت ابرو چون هم ۲۰ کلاسم هم اینکه  آدمیم جواب میده  بدم جواب میده هرچند باهمه بچه ها اوکیم اما دشمنم دارم    اما خب وقتی  یاده  اون ۶ سال ابتدایی  میوفتم که کلاس اول یکی بچه ها اذیتم می‌کرد منم که کلا آدم ساده و اینا کسی هیچی نمی‌گفت اگر بهش چیزی میگفتن  گریه میکرد مم و منفعل کلا  هیچوقت جلو نرفتم   هیچوقت اون چیی که میخواستم تو ابتدایی باشم نبودم و الان پشیمونم چرا آدم باید از یسری آدم بترسه و ساده باشه   ولی خب دوره  راهنمایی همونی شوم که باید میشدم بچه پرو کلاس  و خب همیشه به معلما احترام گذاشتم 

ببین  من تو الان دوازدهم واقعا  الان از پس بچه های کلاس برمی‌آمد کسی نمتونه بگه پاس چشمت ا ...

آفرین بهت.خودم متاسفانه خیلی دیر پرروشدم.دانشجوی ارشد که بودم.تازه الانم خیلی پررو نیستم ولی کاش بودم.دوس دارم پسرم پررو باشه.اصلا نیست.بعد جالبه نمیدونم اصلا معنی کلمه خجالت رو از کجا یاد گرفته یه چیز که بهش میگم میگه خجالت میکشم😞

اره جووون ارتباطش با بچها عالی نه خاطرت جمع رفتی بیا نتیجش بگو ببینم چکار کردی

شماره ای ازشون ندارین بهشون زنگ بزنم بپرسم

میگم از یکی از دوستانم که پسرشون توی کلاس شمابودن شماره رو گرفتم