2777
2789
عنوان

دستکاری جوش

1839 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه مشکلی دارم وقتی ک استرس دارم یا ناراحت میشم یا اعصبی میفتم به جون خودم جوشامو میکنم کلا بدنم شده لک جای جوش نمیدونم واقعا چجوری اینکارونکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توام یا تو منی خخ منم ایتجور پیشنهاد میدم وقتی اینجوری میشی نزدیک آینه نشو  

اخه بدبختی اینجاس بدنمم نابود شده قفسن سینم پشتم بازوهام واقعا نمیدونم چ خاکی توسرم کنم اینکارو میکنم بعد دربه در دنبال اینم درستش کنم

اخه بدبختی اینجاس بدنمم نابود شده قفسن سینم پشتم بازوهام واقعا نمیدونم چ خاکی توسرم کنم اینکارو میکن ...

همینه دیگه من گاهی اینقدر میکنمش میشه زخم بعد پنکیک میزنم روش تا مشخص نباشه🥵 ولی اینم یه جور عادته سعی کن از یاد خودت ببریش نزدیک اینه هم کم برو رفتیم نرو تو فکر جوش 

همینه دیگه من گاهی اینقدر میکنمش میشه زخم بعد پنکیک میزنم روش تا مشخص نباشه🥵 ولی اینم یه جور عادته ...

انقد خرفه ایی عمل میکنم بدون اینه نابود شده حالا تو چیزای دیه انقد حرفه ایی بودم الان یه چی میشدم برا خودم😑

انقد خرفه ایی عمل میکنم بدون اینه نابود شده حالا تو چیزای دیه انقد حرفه ایی بودم الان یه چی میشدم بر ...

دقیقا منم زور میزنم بعد نگا میکنم دستمو بینم چرکیه یا نه ولی مدت از فکر خودت ببر باور کن خوب میشه من یه مدت تمام فکرم شده بود جوش چرا میزنم چرا فلان خلاصع اصلا اهمیت نمیدم دیگه الانم نزدیک پری یا کرم بزنم یکی دوتا میزتم تمام 

دقیقا منم زور میزنم بعد نگا میکنم دستمو بینم چرکیه یا نه ولی مدت از فکر خودت ببر باور کن خوب میشه من ...

حالا موندم این بدن داغونمو چجوری خوبش کنم خییلی بده واقعا