2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 37 پست
کی سنیه عزیزم  کلا بد میدونه صیغرو بابام ولی خانواده داماد گفتن درحد یکی دوهفته برای ازمایش و ...

همسرم سنیه من شیعه

اونام صیغه ندارن

چیز مهمیم نیستش 

مگه میخوای باهاش زندگی کنی که محرم باشی حتما

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا بیخیال الان همه چی عوض شده من بله برونم همسرم دستمو تو جمع بوسید انگشتر دست کرد. این حرفا چیه

وای من میترسم اخه بابام و بابابزرگ داماد حساسه ب محرم بودن میترسم بدون محرمیت کاری کنه بهش چیزی بگن🥺

شما الان مشکلی نداری ت زندگی ؟؟؟  

نه

چرا

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

همون انگار تاحالا دستمون نخورده بهم☹🤣..شما هم پدرتون مخالف بودن با صیغه محرمیت؟!

همین😂👎🏻

بله با صیغه مخالف بود اما سختگیرم نبود حتی یک شب قبل از بله برون که میخواستیم بریم بیرون خود بابام دستمو گذاشت تو دست همسرم

اما با صیغه بشدت مخالف بود

سال 94 خب کمتر صیغه باب شده بود اما الان زیاد شده و عادی که در دوران نامزدی صیغه بخونن

هزینش بنظر شما توخونه بصرفه تر میشه یا سالن؟

مسلما خونه،خونه فقط یه میوه و چایی با عروسه حالا بعضیا هم شام میدن که خب اون یه امر معمولی نیست و همه اینکارو نمیکنن،شیرینی هم که داماد میاره

اما سالن بخوای بگیری هزینش با عروسه