2777
2789
عنوان

بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 37 پست
کی سنیه عزیزم  کلا بد میدونه صیغرو بابام ولی خانواده داماد گفتن درحد یکی دوهفته برای ازمایش و ...

همسرم سنیه من شیعه

اونام صیغه ندارن

چیز مهمیم نیستش 

مگه میخوای باهاش زندگی کنی که محرم باشی حتما

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا بیخیال الان همه چی عوض شده من بله برونم همسرم دستمو تو جمع بوسید انگشتر دست کرد. این حرفا چیه

وای من میترسم اخه بابام و بابابزرگ داماد حساسه ب محرم بودن میترسم بدون محرمیت کاری کنه بهش چیزی بگن🥺

شما الان مشکلی نداری ت زندگی ؟؟؟  

نه

چرا

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//تگ ممنوع//اگه تو تاپیکی پست میذارم بر اساس تجربیات خودمه و مخاطبم استارتره،اگه مخالف هستی و ادب کافی نداری ریپ نزن،ریپم زدی شاکی نشو که چرا فحش میدم عزیز دلم،من متاسفانه لال نیستم//

همون انگار تاحالا دستمون نخورده بهم☹🤣..شما هم پدرتون مخالف بودن با صیغه محرمیت؟!

همین😂👎🏻

بله با صیغه مخالف بود اما سختگیرم نبود حتی یک شب قبل از بله برون که میخواستیم بریم بیرون خود بابام دستمو گذاشت تو دست همسرم

اما با صیغه بشدت مخالف بود

سال 94 خب کمتر صیغه باب شده بود اما الان زیاد شده و عادی که در دوران نامزدی صیغه بخونن

هزینش بنظر شما توخونه بصرفه تر میشه یا سالن؟

مسلما خونه،خونه فقط یه میوه و چایی با عروسه حالا بعضیا هم شام میدن که خب اون یه امر معمولی نیست و همه اینکارو نمیکنن،شیرینی هم که داماد میاره

اما سالن بخوای بگیری هزینش با عروسه