2777
2789
عنوان

عصابم خورده

150 بازدید | 31 پست

سلام

امشب با دوسته شوهرم و زنش بیرون بودیم زنش به من می‌گفت پیرهن مشکی به شوهرت میاد منم برگشتم گفتم به ت چه بعد داشتیم بازی میکردیم هعی اسمه شوهر منو صدا میزد من توپیدم بهش گفتم هی اسم شوهر منو صدا نزنا پامیشم میزنم لهت میکنم قبلانم میرفتیم خونشون خیلی سبک بازی در میاورد اومدم خونه الان بهش پیام دادم ببینید خوب گفتم بهش؟

اینجوری فقط حساسش کردی و نقطه ضعف دستش دادی هیچی نمیگفتی نامحسوس رابطه رو قطع می کردی

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه گل چند سری یه همچین کارایی کرده هیچی نگفتم 

اگه هزار بارم‌اینکارو بکنه شما نباید انقد مستقیم اینارو بهش بگی

دوس نداری رابطع رو یا کم کن‌یا قطع اصلا کارت درست نبوده

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
 عه اخه عصابمو خیلی خورد کرد

درسته اعصابت خورد شده ولی فک کن بخواد بدتر حرصت بده دیگه نمیشه کاریش کرد 

چجوری دوست دارین با دوستاتون برین بیرون خدا رو شکر ما اصلا دوستی نداریم 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اگه هزار بارم‌اینکارو بکنه شما نباید انقد مستقیم اینارو بهش بگی دوس نداری رابطع رو یا کم کن‌یا قطع ...

غیر مستقیم داره به شوهر من چراغ سبز نشون میده بعد من ساده ازش بگذرم 

درسته اعصابت خورد شده ولی فک کن بخواد بدتر حرصت بده دیگه نمیشه کاریش کرد  چجوری دوست دارین با ...

من اصلا خوشم نمیاد ازشون شوهرم زنگ زد ب شوهرش گفت ما داریم میریم میاید بیاید

من اصلا خوشم نمیاد ازشون شوهرم زنگ زد ب شوهرش گفت ما داریم میریم میاید بیاید

هوف امان از دست این شوهر ها بالاخره مواظب باش همیشه این دوستی ها خوب نیستن ها 

هوف امان از دست این شوهر ها بالاخره مواظب باش همیشه این دوستی ها خوب نیستن ها 

من اصلا خوشم نمیاید ارتباط داشته باشم با دوستام و شوهراشون بخدا انق حرصم گرفت دوس دارم جرش بدم قبلا میرفتیم خونشون برا شوهر منو شوهر خودش چایی میاورد بعد ب من می‌گفت مگه تو ام چایی میخوردی 

من اصلا خوشم نمیاید ارتباط داشته باشم با دوستام و شوهراشون بخدا انق حرصم گرفت دوس دارم جرش بدم ...

وا😐ینی چی نهایت بی احترامی بوده که

بخدا من باشم با همچین آدمی قطع رابطه میکنم رسما داره هیچی حسابت میکنه البته ببخشیدا

وا😐ینی چی نهایت بی احترامی بوده که  ب خدا من باشم با همچین آدمی قطع رابطه میکنم رسما داره هیچ ...

نه خواهش میکنم راست میگی هزار دفعه اینکارو کرده انقد ادم بیشور باشه یه همچین کاری کنه نرفتم دیگ خونشون ک 

نه خواهش میکنم راست میگی هزار دفعه اینکارو کرده انقد ادم بیشور باشه یه همچین کاری کنه نرفتم دی ...

ببین عزیزم مردا کلا همه چی رو به دید مثبت میبینن حتما اگه به شوهرت بگی میگه نه منظوری نداره ولی من میگم با همچین آدمی رابطه نداشته باش حتی اگه تنها موندی و جایی نبود بری همچین دوستی و نمیخوای . یکی اگه خودش مشکل داشته باشه مطمئن باش چشم دیدن زندگی بقیه رو نداره مخصوصا اگر دوست خانوادگی باشه