2777
2789
💔🫂من بعد پنج سال هنوزم فراموش نشده

نمیشه عزیزم  من داغ بودم‌  همش میگفتم ول کن بابا گور پدرش بم خیانت کرده چرا دلم براش تنگ بشه اصلا هم دوسش ندارم تازه فهمیدم چی شده بعد از ۸ ماه تازه فهمیدم چی ب سرم اومده تازه تو بعد از ۸ ماه جدایی الان دلم براش تنگ شده فهمیدم که دوسش دارم  شما چند وقت بعد از جدایی اینجوری شدی  😭💔

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چت کردن حرفهای عادی به بهونه کاری لاس زنی با همکار زن آخرسرم همکارم نبودن باهم تماسم داشتن ولی کاملا ...

باز خوبه رسمی 

ی جوری با رفیقم صمیمی بود  که اصلأ پشم نمونده برام

باز خوبه رسمی   ی جوری با رفیقم صمیمی بود  که اصلأ پشم نمونده برام

یعنی به نظرت باز جای بخشش هست آخه خیلی اذیتم کرد سره همکارش با اینکه پاشو زیاد فراتر نذاشته بود ولی خیلی عذابم داد چجور صمیمیت حرفهای بدی زده بودن؟

یعنی به نظرت باز جای بخشش هست آخه خیلی اذیتم کرد سره همکارش با اینکه پاشو زیاد فراتر نذاشته بود ولی ...

عزیزم حرفای بد رو که دعوامون شد شد یعنی خودم اولش شروع کردم که گفت بخشش بستگی ب دلت داره  میتونی بگذری ؟

عزیزم حرفای بد رو که دعوامون شد شد یعنی خودم اولش شروع کردم که گفت بخشش بستگی ب دلت داره  ...

ببین یکم کنار اومدم دوبارم عذر خواهی کرده گفت ببخشمش ولی دلم آروم نمیشه اصلا توقعشو نداشتم خلاصه خیلی دلم شکست شاید یه چندین سالها خودشو ثابت کنه قبولش کنم