2777
2789

لعنت به خائن لعنت به خیانت ... بد دردیه بد.... امیدوارم هیچ  زن و مردی بهم خیانت نکنن... وهیچ زنی به خودش اجازه نده که وارد زندگی کسی دیگه بشه و همه زندگی اونارو داغون کنه... تف تو شرف کسی که باادم متاهل وارد رابطه میشه  به نطرم اون بیشرفترین و کثیفترین و حرومزاده ترین موجود روی کره زمینه........

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای بابا منم ناراحت شدم خیانت هیچ توجیهی نداره و بنظرم رابطه ای ک توش خیانته دیگ قابل ترمیم نیس 

البتع بعضی از خانوما شرایطشو حالا یا ب خاطر بچه یا ب خاطر خانوادشون ندارن ک جدا بشن و این خیلی برام ازادهنده و سخته

تونسی فراموش کنی؟ برنگشت؟🙂💔

ن هنوزنم بعداز ۸ماه ن همین دیشب باز سوختن جیگرم رو هی کردم

آره برگشت خیلی ام برگشت که ببخشمش و برگردم اون  قدر اومد گفت که ببخشم و من جواب ندادم و بلاک کردم گفتم ن و تمام که شنیدم گفته حریم در اومده  نمیتونه منو داشته باشه برا همین داره عذابم میده 

من اهل برگشت نیستم برگردم ب کسی که بهم خیانت کرد بهم گفت معلوم نیست ب کی دادی جن*ده ؟

همه این حرفام برا سوزوندن من میزنه 

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
 ن هنوزنم بعداز ۸ماه ن همین دیشب باز سوختن جیگرم رو هی کردم آره برگشت خیلی ام برگشت که ببخشمش ...

مال من گفت دارم از عذاب وجدان میمیرم گوشیش خاموش کرد

منو قبلا همشهریمون میخاست عکسش دید گوشیم گفت نتونسم حضم کنم سر همین خیانت کردم

خیلی احمقم کع هنوزم منتظرم برگرده

چند سال باهم بودین؟

میفهممت انقد گریه کردم سرم گیج میرع

زندگیم احسان پسرم ❤️
ن اصلا برنگرد و ب حرفاش توجهی نکن بزار هرچی میخاد بگه بگه مهم خودتی 

مگه تو خواب ببینه من وقتیکه برم دیگه رفتم 

حرفاشم مهم نیس فک کرده من میسوزنم 

من همه سوختنم برا اون حسه ن اون آشغال 

مال من گفت دارم از عذاب وجدان میمیرم گوشیش خاموش کرد منو قبلا همشهریمون میخاست عکسش دید گوشیم گفت ن ...

دقیقا این عوضی ام گفت گفت دارم میمیرم از عذاب وجدان 

نزدیک ی سال