2777
2789

من ۸سال درگیر بودم نوع ۱داشتم بچه هم دارم ۲سال خوب بودم درمان شده بودم ولی یه ساله دوباره برگشته نمیدونم چرا😖

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرفتی معاینه که بترسی؟

معاینه خیلی دردناکه برام

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
معاینه خیلی دردناکه برام

دستکش بپوش ژل بزن بدن خودت لمس کن کمکم انگشتت بفرست داخل بعد دوتا انگشت حالا پس از یه مدت که این مرحله رد کردی همین کار بگو شوهرت انجام بده تا ترست بریزه اگر بخوای بری دنبال درمان بیوفیدبک و بوتاکس واژن

دستکش بپوش ژل بزن بدن خودت لمس کن کمکم انگشتت بفرست داخل بعد دوتا انگشت حالا پس از یه مدت که این مرح ...

اینارو انجام دادم دیگه حوصلشو نداریم واقعیت.بوتاکس چطوره خودت انجام دادی؟

بیوفیدبک چطوره

اینارو انجام دادم دیگه حوصلشو نداریم واقعیت.بوتاکس چطوره خودت انجام دادی؟

بوتاکس دکتر زنان انجام میده با بیهوشی

بوتاکس عضلات واژن موقتا فلج میکنه و نمیتونی خودت جمع کنی بعد کمکم بدنت عادت میکنه خوب میشی یکی از دوستام بوتاکس کرد خوب شد ولی من بیوفیدبک رفتم بوتاکس زودتر نتیجه میگیری بیوفیدبک یکم زمان بره بیوفیدبک فیزیوتراپی عضلات لگن ورزش کگل میگه انجام بدی حین فیزیوتراپی و کم کم بهت یاد میده حساسیت زدایی کنی با لمس کردن خودت کم کم مراحل جلو میره کم کم برات اسپکولوم میزاره ترست میریزه

بوتاکس دکتر زنان انجام میده با بیهوشی بوتاکس عضلات واژن موقتا فلج میکنه و نمیتونی خودت جمع کنی بعد ...

بوتاکس با بیهوشی انجام میشه مطمئنی!!؟

بوتاکس با بیهوشی انجام میشه مطمئنی!!؟

دوست منو بیهوش کرده بود چون کسی واژینسموس داشته باشه نمیزاره بهش دست بزنن یه چی باید داروی بوتاکست حتما اصل باشه دوست من پیش دکتر شیرین قاضی زاده تهران رفته بود منم میخواستم برم زنگ زدم منشیش گفت خانم دکتر دیگه انجام نمیدن فک کنم گفت دیگه اتاق عمل نمیره یه چی گفت دقیق یادم نیست

دوست منو بیهوش کرده بود چون کسی واژینسموس داشته باشه نمیزاره بهش دست بزنن یه چی باید داروی بوتاکست ح ...

من به داروی بیهوشی حساسیت دارم🤕

بازم ممنون از راهنمابیت