2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

53 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من پایه یازدهم انسانی هستم

برای کنکور،خودم میخوام بخونم به نظرتون اینجوری میتونم رتبه خوبی بیارم و رشته خوبی قبول شم؟شما پیشنهادی ندارین که چجوری بخونم؟

اشکالی نداره اما برنامه ریزی اصولی داشنه باش و خودتو ملزم به اجراش کن و می تونی از برنامه قلم چی که رو سایتشه استفاده کنی تو کانالای تلگرام میتونی آزمونهای قلم چی رو دانلود کنی و خودت زمان بگیری جمعه ها آزمون بدی و قشنگ تحلیلش کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از مهر یازدهم شروع کرده بودم چه دورانی بود خداروشکر که خوب تموم شد به چیزی که میخواستم رسیدم 🥹 ا ...

سلام ببخشید عزیزم 

بنظر شما برای درسهایی مثل فلسفه منطق و فنون و عربی و ریاضی  کتاب درسی بخونیم خوبه جواب میده ؟یا حتما باید کتاب کمک درسی داشته باشیم؟

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
من از مهر یازدهم شروع کرده بودم چه دورانی بود خداروشکر که خوب تموم شد به چیزی که میخواستم رسیدم 🥹 ا ...

من یازدهمم تابستون بخونم+ سال دوازدهم حالا با وجود نهایی هر چقدر که شد بنظرتون سه رقمی ممکنه بیارم؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

سلام ببخشید عزیزم  بنظر شما برای درسهایی مثل فلسفه منطق و فنون و عربی و ریاضی  کتاب درسی ...

حتما حتما کمک درسی کتاب تست و مخصوصا درس نامه هاش رو باید بخونید و نکته برداری کنید و اونارو تو کتاب مرتب بنویسیتد تا بعد اون دیگه مجبور به خوندن کتاب و درسنامه یکجا نبوده بلکه بتونید با خواندن کتاب به همه مزالب حائز اهمیت دسترسی داشته باشین

من یازدهمم تابستون بخونم+ سال دوازدهم حالا با وجود نهایی هر چقدر که شد بنظرتون سه رقمی ممکنه بیارم؟

شک نکنید مدارم بخونید بله اگه آهسته و پیوسته حرکت کنید به این دو تا کلمم خوب فکر کن آهسته ساعت مطالعه معقول و استاندارد پیوسته تمامی روزهای هفته

شک نکنید مدارم بخونید بله اگه آهسته و پیوسته حرکت کنید به این دو تا کلمم خوب فکر کن آهسته ساعت مطالع ...

ممنونم ان شاءالله 🤍

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨