2777
2789
عنوان

کنکوریا کمک

137 بازدید | 18 پست

سلام من نمیدونم چی کار کنم از دست مامانم. 

هی میگه هیچی نمیشی آب میخورم میرم دستشویی میگه توی بدبخت فقط پول میزاری رو دست مون و ..... 

بابام همیشه تشویقم میکنه 

من الان مشکلم اینه صبح تا شب درس میخونم یک آب میخورم میرم دستشویی میگه هیچی نمیشه خیلی درده از تفریحات بزنی همه چیت گوشیتو بزاری کنار فقط درس بخونی و با این هدف که یکروزی موفق میشی بعد موقع استراحت   ......

بگه هیچی نمیشی داره روانیم میکنه هزار بارم گفتم اصابم خرد میشه درس نمیتونم بخونم تو کلش نمیره چند بارم باهاش دعوا کردم بابامم امشب بحثش شد باهاش اصلا درک نداره من فشار روم هست همینجوری کاهی اوقات میگم ای کاش اصلا نبودم که اینجوری بشم 

از دهم همینجور میگفت اصاب نداشتم تابستون شروع کردم دهم بودم بخونم احقدر گفت گفت هیچی نخوندم همینجور........

واقعا خیلی نامرده آینده ی منو داره خراب مزکنه

خوب بهش بگو هر دفعه نگی که نمیشه هر دفعه بهش بگو 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشنوا باش به هر چیزی که بهت میگن،این سال اخر روحیه هم داغون میشه و حساس ،فقط به هدفت فکر کن و درس بخون

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

قربونت برم میفهمم ولی وقتی حالت بخواطر اون خراب بشه و ناونی درس بخونی اون بعدا هیچوقت گردن نمیگیره . پس تنها کار اینه که بهش نشون بدی اشتباه میکرده 

خیلیییی خوبه ک این دوماه ک همه خستن از جمله خودم داری تلاشتو میکنیو از همهچیت زدی . 

ادامه بده قشنگم میتونی حتماا

عزیزم تو پزشکی تهرانم قبول بشی ی سریا میگن مگ کار خاصی کرده تو چیزی نیستی از این حرفا میزنن  ت ...

اون آره من عشقم دندون پزشکیِ برام مهم نیست ولی مادر آدم بیاد اینجوری کنه کسی که تلاش کردنت و ...‌ میبینه درده درددد

نمیشه اصلا میام بیرون عین چی اصلبمو خرد میکنه

منم کنکوریم،بیخیالش

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
اون آره من عشقم دندون پزشکیِ برام مهم نیست ولی مادر آدم بیاد اینجوری کنه کسی که تلاش کردنت و ...‌ می ...

توجه نکنن  همین حس کن داره واس خودش میگ 

مرا هزار امید است و هر هزارش همه اوست❤️