2777
2789
عنوان

بچه بیاین +اسکرین پسره ....

712 بازدید | 28 پست

این آقا فامیل هست مدت طولانی هم ابراز علاقه کرد اما یهو دیگه رفت من بهش علاقه داشتم اما خب زیاد وانمود نمی‌کردم  یک سال گذشت که دیگه نه پیامی میداد نه ابراز علاقه جز بعضی وقتا که خب به خاطر اینکه بابام واتساپ ندارع برای من یسری عکس ها فایل ارسال میکرد  در همین حد هیچ ابراز علاقه ای نبود زده بود ب سرم پیام بدم بهش   بعد از چند ماه که پیام بدم ندم و این حرفا و با پرسیدن نظر کاربرا اینجا و دوستم بیست روز پیش پیام دادم اول گفت کاری داری که گفتم شاید چون پیام ندادم تا حالا تعجب کرده دوستمم همینو گفت منم یه بهانه جور کردم گفتم سوال داشتم خلاصه جواب سوالمو داد داشتم بحث رو میکشوندم حرف بزنیم گفت مغازم مشتری اومد بعدا پیام میدم و نداد

چند روز بعد از خودم استوری گذاشتم آخرین بار همون یک سال پیش از خودم گذاشته بودم که اون موقع ها ریپلای میکرد دیدم ریپلای هم نکرد  و دیگه مطمئن شدم علاقه ندارع و طردیدم بر طرف شد همون شب همه چی برام تموم شد 

اما خب گفتم که یسری عکس و فایل و اینا برا من میفرسته امروز هم فرستاد 

اسکرینشو میزارم ببینید 

هستین بزارم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچسب بهش و تمومش کن 

در ضمن 

دوست عزیز

توی عنوان میزنید بچه بیاین !!

والا من بقیه رو نمیدونم ولی اینجا کاربرا بالای ۳۰ ۴۰ سال هم داریم 

بچه مچه میخواید نظر بده لااقل بنویسید لطفا زیر فلان سن بیان تاپیکتون 😌

من نمیدونم بیام نیام نظر بدم ندم 😬

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1