2777
2789
عنوان

بی بی چک

227 بازدید | 24 پست

سلام،باید۲۹ ام پریود میشدم،نشدم هنوز،۲۷ ام بخاطر علائم بی بی چک زدم هاله داشت عکسشو میذارم،بعدش دو روز زدم هیچی نشون نداد بی بی چک، سینه هام بشدت درددارن،عذر میخوام نوک سینم خیلی دردناک و سفت شده روش دون دون های سفید ریز داره مثل جوش ،دل و کمرم کمی درد داره،بنظرتون علائم بارداریه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بیبی چکت دوباره هاله داشته باشه اگ بارداری باشی

همون تایمی ک قبلیو استفاده کرده بوذی بیبی زدی؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
نه فرداش

ن ساعتشو میگم ک مثلا هردوتارو صب زدی?

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اره ولی تا صب بیدار بودم و ادرار اول صبح نبود

محض اطمینان ی دونه صب بزن ببین چی نشون میده

اره ولی تا صب بیدار بودم و ادرار اول صبح نبود

بیین من دیدم بی بی چک قبلیتو بارداری قبلیت که متاسفانه سقط شده بود فکر کنم 😞 

این بی بی چکت‌مثبته عزیزم سری پیشم ک باردار بودی هاله در همین حد. داشت 

حالا صبر کن ازمایش زود نده 

از موعودت ۵ روز بگذره ازمایش بده 

بعد چند روز باز بی بی چک بزن ببین پر رنگ تر میشه یا نه 

استراحت کن ایشالا بغلش بگیری🥰💋

خدایا دستمو بگیر….🖤