2777
2789
عنوان

بیایید علائم و بی بی چک

148 بازدید | 11 پست

سلام،باید۲۹ ام پریود میشدم،نشدم هنوز،۲۷ ام بخاطر علائم بی بی چک زدم هاله داشت عکسشو میذارم،بعدش دو روز زدم هیچی نشون نداد بی بی چک، سینه هام بشدت درددارن،عذر میخوام نوک سینم خیلی دردناک و سفت شده روش دون دون های سفید ریز داره مثل جوش ،دل و کمرم کمی درد داره،بنظرتون علائم بارداریه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین علائمو داشتم ک فهمیدم باردارم و بعد دوروز مجبورشدم بندازمشاگ الان بود اوایل مرداد تو بغل میگرفتمش انشالله نی نی من اون بالا دعاتون میکنه یکی مث خودشو بغل بگیری عزیزم

منم همین علائمو داشتم ک فهمیدم باردارم و بعد دوروز مجبورشدم بندازمشاگ الان بود اوایل مرداد تو بغل می ...

😔😔😔😔متاسفم عزیزم،اخه یه بی بی چک زدم هاله داشت،روز بعدش و بعدش زدم حتی هاله هم ننداخت

😔😔😔😔متاسفم عزیزم،اخه یه بی بی چک زدم هاله داشت،روز بعدش و بعدش زدم حتی هاله هم ننداخت

من کلا بیبی چکم منفی بود ولی ازمایشم مثبت شده بود پناه بر خدا هرچی ک برات خیره پیش بیاد