2777
2789

دوستان..من کلاسttc شرکت کردم بعد دِمو دادیم یعنی درس دادیم بعد این استاد از همه بچه ها فیلم گرفت تا نشون بده به مدیر آموزشگاه برا مدرس زبان..ولی از من فیلم نگرفت بعدش وسطاش هی گیر میداد بهم..بنطرتون چکار کنم ؟ بهشون پیام بدم جلسه‌ی بعد دوباره تدریس بدم؟ اخه خیلی وقته منتظر این بودم زبان درس بدم ولی این تو کلاسا اینطوری نیس..لطفا بگید اگر تجربه دارین😥💔

عزیزم پول دادین برای گرفتن مدرک . در حد مرگ هم شده تلاش کنید چون با مدرک تی تی سی میتونید به صورت خص ...

عزیزم منم همین هدف رو دارم و میخوام برا تدریس تو همون آموزشگاه باشم بعد که مدرک گرفتم ...ولی این وسط کلاس امروز نزاشت ادامه بدم هی ایراد میگرفت ازم ..تازه فیلم نگرفت تا نشون مدیر بدن..بنظرتون پیام بدم بهشون پیام بدم هفته بعد دوباره تدریس بدم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان