2777
2789

دوستان..من کلاسttc شرکت کردم بعد دِمو دادیم یعنی درس دادیم بعد این استاد از همه بچه ها فیلم گرفت تا نشون بده به مدیر آموزشگاه برا مدرس زبان..ولی از من فیلم نگرفت بعدش وسطاش هی گیر میداد بهم..بنطرتون چکار کنم ؟ بهشون پیام بدم جلسه‌ی بعد دوباره تدریس بدم؟ اخه خیلی وقته منتظر این بودم زبان درس بدم ولی این تو کلاسا اینطوری نیس..لطفا بگید اگر تجربه دارین😥💔

صبر کن اگه باهات تماس نگرفتن یه روز حضوری برو و خودت مستقیم با مدیر آموزشگاه راجب این مسیله صحبت کن .مطمعن باش اگه خوب و با اعتماد به نفس صحبت کنی خودش دوباره ازت دمو میگیره

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜
صبر کن اگه باهات تماس نگرفتن یه روز حضوری برو و خودت مستقیم با مدیر آموزشگاه راجب این مسیله صحبت کن ...

نه خو ربطی به حضوری نداره کلا کلاس میرم..هفته‌ی بعد دو روز میرم ..گفتم باهاشون صحبت کنم اخه خیلی گریه کردم 🥺🤕..زبام فوله اخرش برا تدریس استرس گرفتم و هی وسط حرفم میپرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خو ربطی به حضوری نداره کلا کلاس میرم..هفته‌ی بعد دو روز میرم ..گفتم باهاشون صحبت کنم اخه خیلی گری ...

خودت اونجا کلاس میری ؟

گریه چرا عزیزم 

با اعتماد به نفس و حس خوب برو جلو

مطمعن باش بهت کلاس میدن

خودت اونجا کلاس میری ؟ گریه چرا عزیزم  با اعتماد به نفس و حس خوب برو جلو مطمعن باش بهت کلاس ...

اره کلاس ttcاونجا مدرس میخوان اول این دوره رو برگزار میکنن..این فیلم نگرف بعد هی ایراد میگرفت..نگرانم نکنه کلاس ندن..خیلی دوست دارم  دستم تو جیبم باشع🥺

اره کلاس ttcاونجا مدرس میخوان اول این دوره رو برگزار میکنن..این فیلم نگرف بعد هی ایراد میگرفت..نگران ...

اولا که میدن اگه هم اکی نشد خودت با مدیر صحبت کن 

بعدم آموزشگاه زیاده میتونی فرم پر کنی 

برای سطح های پایین که خیلی راحت کلاس میدن بخشوص الان که مدرسه ها تعطیل میشه مدرس میخوان