2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برم

226 بازدید | 3 پست

تاپیک قبلیا گفتم بخاطر چی شوهرم باهام جروبحث کرد ک اصن الکی ام بود، امروز عصرم هرچی زنگش زدم و پیام دادم جواب نداد فقط صب جواب صب بخیریمو خیلی سرد داد، برگشته مرخصی شوهرم(عقدیم)، چن روز دیگ برمیگرده محل کارش و مرخصیش تموم میشه  فردا تصمیم گرفتم خودم برم خونشون برم پیشش ، نمیدونم با چ واکنشی یا رفتاری از طرف شوهرم قراره مواجه بشم ولی دل و میزنم ب دریا و میرم

فقط راهنماییم کنید وقتی از در رفتم چیکار کنم اصن چی ب مادرشوهرم بگم ک هِلِک و هِلِک خودم اومدم و...

سلام نباید چیزی به مادرشوهرت توضیح بدی که بگو زنگ زدم اسم شوهرت جواب نداد نگرانش شدم همین یا میتونی یه کیکی چیزی درست کنی بگی آوردم برا شوهرم بخوره تا تازه اس 

بعدم بخاطر زندگیت مراعات این و اونا نکن برو با شوهرت بشین حرف بزن ببین دلیل این رفتاراش چیه باهاش وقت بگذرون که حالشم خوب بشه فقط یه ساعتی برو که بدونی حتما شوهرت خونشون باشه که جلو مادرشوهرت برات بد نشه 

فقط لجبازی نکن با شوهرت سعی کن کنارش باشی که از دلش دربیاری و اگه بخوای رفتاری مثل خودش بکنی اوضاعت بدتر میشه کش پیدا میکنه فقط اعصاب خوردی داری پس برو زندگیتا نجات بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.