سلام عزیزان من یه بار قبلا استرس گرفتم با قرص کنترل کردم حالا امسال اضطراب داشتم که نکنه بازم از,اون استرس ها بگیرم و مجبور شم قرص بخورم دوماه اضطراب کشیدم مجبور شدم قرص بخورم حالا بازم میترسم استرس های دو ماه رو دوباره تجربه کنم چون احساس میکنم کنترل ندارم البته میدونم فکرم غلطه ولی نمیدونم چجوری فکرمو درست کنم و از,استرس و اضطراب نترسم
سلام دوست عزیز، منم اینجوری ام و برای من حمله پنیک تو بارداری بود که اصلاااا هم دارو نزاشتن استفاده کنم و منم تا مدت ها می ترسیدم از تکرار اون روز ها ، منظور اینکه حالت غیر طبیعی نیست همه اینجورین ، اول اینکه باید زمان بگذره تا خاطره اش یواش یواش کمرنگ بشه ، بعد هم ازش نترس بگو خب دوباره بیاد هم به کمک قرآن، مشاور، دارو و... کنترلش میکنم اون موقع تونستم بازم می تونم
پذیرش مسئله هم مهمه، با خودت بگو همه یه دردی دارن که باهاش دارن کنار می یان یا می سازن ، منم با این کنار می یام ، حتی اگر دوباره برات تکرار بشه و بتونی درمان کنی، قوی تر میشی تازه
اینم بگم عزیزم که سعی کن اگر میتونی به کمک مشاور خوب ریشه اش رو پیدا و درمان کنی ، و توصیه دوستانه از سوره های قرآن زمانی که فکر های استرس زا برات ایجاد میشه استفاده کن( اولش من می خندیدم یکی می گفت ) اما ان شاالله نتیجه میگیری، چون خیلی از این بی قراری ها از دوری از منبع آرامش یعنی خداونده که مردم در این زمانه به شدت درگیرشن
یه راهکار دیگه ، زمانی که می خواد شروع بشه دلشوره هات ،با دست شروع کن هدیه به خانم فاطمه زهرا صلوات بفرست ازشون کمک بگیر، ببخشید زیاده گوییم بخاطر این بود که مشکلمون مثل همه گفتم شاید به دردتون بخوره