2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانی ها تروخدا بیاین 🙏🙏🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 30 پست
منم چاق نیستم عزیزم اما پریودیم سالی یکبار اونم با دارو ، دیروز که پریود شدم انگار دنیارو بهم دادن ا ...

عزمزمه شما اصلاح سبک سلامت رعایت میکنی؟ تغذیه درست؟شما چند ساله ازدواج کردی

عزمزمه شما اصلاح سبک سلامت رعایت میکنی؟ تغذیه درست؟شما چند ساله ازدواج کردی

ن عزیزم اصلاح سبک نداشتم ، ی توضیح مختصر بهم میدین چجوریه ،،،، ۴ ساله ازدواج کردم اما اولین باره میخام اقدام به بارداری کنم اونم که پریودیم اینجوری شد

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم اصلاح سبک نداشتم ، ی توضیح مختصر بهم میدین چجوریه ،،،، ۴ ساله ازدواج کردم اما اولین باره میخ ...

سبک درست، پیاده روی... در ایام پریودی خوردن گرمی... ننشستن در حمام... نخوردن نوشابه و سس و فست فود... خیس نبودن لباس زیر

اره عزیزم بعضیا هستن نامنظم پریود میشن  بعضیا پریود میشن اما بازم تنبلی دارن یکیم مثل من ...

علائمت تنبلی تخمدان چیه عزیزم؟ 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
علائمت تنبلی تخمدان چیه عزیزم؟ 

پریود نشدن یا نامنظمی پریودی

کم یا زیاد بود بیش از حد خون پریودی

باردار نشدن به صورت طبیعی

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

عزیزم ورزش ، مخصوصا ورزش های هوازی مثل ایروبیک و زومبا  خیلی کمک میکنن 

یه سری رژیم غذایی ها هم هستن خیلی تاثیر گذاره 

مثلا رژیم کندو رو من شنیدم رو درد پریود و ... تاثیر خیلی مثبت داره به نظرم برو پزشک تغذیه یا ی دختره هست رژیم غذایی میده پزشکه ، اونم کارش خوبه اگه بخوای بگم 

یە سونوی دقیق بدە ببی چتە بعدا برو بادکش درمانی کن بیشتر مشکلاتت حل میشە باور کن 

عزیزم سونو و آزمایش هزار مدل دادم حتی ام ار ای هم رفتم اما دریغ از ی پریودی درست درمون

تو همین دوتا مورد رو رعایت کن اگه بعد شش ماه درست نشد بیا تف بنداز تو صورت من.

باشگاه برو هوازی بهتر که ضربان قلب بره بالا پیاده روی و بدنسازی آنقدرها تاثیر ندارد 

رژیم شیرینیجات و برنج و نون کم کن ،گشته شده خیار گوجه بخور سفیده تخم مرغ بخور یا سینه مرغ آبپز با کاهو کلم بجای سس روغن زیتون بریز روش و آبلیمو طبیعی.

منم دقیقا مثل تو بودم سالی یکبار با آمپول

باورت میشه وقتی رعایت میکنم دقیقا بعد یکماه میشم 

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
متوجە شدی چی گفتم؟ برو بادکش درمانی

اره عزیزم ، امتحان میکنم حتما